Ötöt számolt a Martonvásár az Abára piros lappal tarkított meccsen! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szoros első félidőt követően végül magabiztosan verte hazai pályán az élmezőnybe tartozó Martonvásár a kiesés elkerüléséért küzdő Abát. A vendégek tíz emberrel fejezték be a találkozót.

A Martonvásár facebook oldalán a következő beszámoló olvasható:
“Már a 2. percben vezetést szereztünk, egy kapura tartó lövést a vendég kapus kiejtett amire Kanyó csapott le és lőtte a labdát a kapuba, 1-0. Nem sokáig örülhettünk a vezetésnek mert a 14. percben Gyuricza a saját védelmünk rövidzárlatát kihasználva egyenlített, 1-1. A 24. percben ismét vezetést szereztünk, Magyar szögletét fejelte Radics a vendég kapuba, 2-1.

A második félidőben hamar döntésre akartuk vinni a dolgot, a 49. percben Bajor labdájával az újonnan igazolt Madaras iramodott meg és lőtt a hálóba, 3-1. Az 53. percben Magyar Balázs keresztlabdáját Neuvert Álmos vette le a tizenhatoson belül, és egy pattanás után kilőtte a rövid oldalt, 4-1. A 65. percben 10 emberre fogyatkozott a vendég csapat mikor Tóth kapott piros lapot. A 63. percben Madaras játszotta át az ellenfelét, aki kézzel beleütött a labdába a büntető területen belül a megítélt tizenegyest Magyar Balázs a jobb sarokba rúgta, 5-1.

A hátralévő időben “felbillent a pálya” rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de gól már nem született. Az utolsó percben szerencsétlenül megsérült Fauszt Zoltánnak jobbulást kívánunk.”

Martonvásár – Aba-Sárvíz 5-1 (2-1)
Martonvásár, vezette: Wehovszky Gergő
Martonvásár: Gábor – Bajor (Szabó L.), Berczi, Cziklin (Szigeti), Kanyó – Madaras (Bozsó), Magyar, Neuvert (Asbóth), Radics – Szilágyi I. (Endrefalvi), Vörös F. Vezetőedző: Patkós Csaba
Aba-Sárvíz: Sereg – Esze A., Esze T., Glócz, Gyuricza – Lakk, Madácsi, Nyitrai, Réti (Mészáros Sz.) – Tóth R., Vinklár (Fauszt). Vezetőedző: Bor József Dezső
Gól: Kanyó (3.), Radics (21.), Madaras (49.), Neuvert (54.), Magyar B. (66.) illetve: Gyuricza (14.)
Kiállítva: Tóth R. (65., Aba-Sárvíz)

Martonvásár - Aba (2016/2017)

kép 1 / 19

Fotók: Martonvásár facebook

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM