Kiszivárgott: Örökre eltiltották a jenői focistát!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Megváltozatta ítéletét a Fellebviteli Bizottság.

Mint ismert, botrányos körülmények között ért véget a Jenő-Magyaralmás mérkőzés a hatodik fordulóban Fejér Megye III. osztályának Közép csoportjában.

A jenőiek átvették a vezetést, ám a csereként beállít jenői játékost kiállította Varga György játékvezető percekkel a lefújás előtt. A jenői labdarúgó elvesztette fejét, és lefejelte a sporit. Az eset következtében a játékvezető elvesztette eszméletét, mentőt kellett hívni.

Az első tárgyalást követően a Jenőt 3 hónapra megvonták a jogot, hogy Jenőben rendezzenek mérkőzést, és 4 mérkőzésre szövetségi ellenőrt küldenek a csapat mérkőzéseire a klub költségére. A játékost 2024 szeptemberének végéig tiltották el – eredetileg.

Hiába fellebbezett a Jenő KSK, az ítéletet helybenhagyták, már ami a klub büntetését illeti. A játékos az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság Fegyelmi Bizottsága által hozott büntetése ellen viszont az MLSZ Fejér Megei Igazgatósága fellebbezett. Az eredmény: a jenői L. Józsefet minden labdarúgástól való tevékenységtől végleg eltiltották.

Szerinted jogos a büntetés? Írd meg nekünk kommentben vagy a Facebookon!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?