Az LMSK megálljt parancsolt a Vajtának!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

10 emberrel is rohamozott a Vajta, a lepsényi védősor azonban élő falat húzott kapuja elé.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“Vasárnap a bajnoki címre is esélyes Vajta otthonában léptünk pályára. Igazi meccshangulat, és sok néző fogadta a csapatokat. Mint ahogy az várható is volt, a kezdő sípszót követően a hazaiak rögtön nekünk estek, és sorban alakították ki helyzeteiket, folyamatos nyomás alatt tartva kapunkat. A 33. perc hozta meg ennek eredményét, amikor is egy védelmi hibánknak köszönhetően megszerezték a vezetést Szabó Z. találatával, 1-0. Szinte egyből válaszolni tudtunk Nyikos révén, aki egy kipattanó labdát juttatott a kapuba, 1-1. Így vonultunk szünetre.

A második játékrész is vajtai rohamokkal folytatódott, de ezek maradtak csak helyzetek. Csapatunk fegyelmezetten védekezett, a hazai támadók pontatlanok voltak. Az 52. percben megfogyatkozott a Vajta. Horváth lépett meg és vezette kapura a labdát, de Orsós lerántotta, amiért piros lapot kapott. Az emberhátrány nem látszott meg vendéglátónkon, mivel ezután is zsinórban dolgozták ki nagyobbnál nagyobb ziccereiket. Azonban csapatunk fegyelmezett védekezésének, és a remek napot kifogó Kovács bravúros védéseinek köszönhetően nem született meg a győzelmet érő hazai találat.

Egy pontot sikerült tehát rabolnunk egy rendkívül masszív és motivált csapat otthonából. Ha az érem vajtai oldalát nézzük, akkor mondhatni a szerencsével nem álltunk hadilábon ezen a meccsen. A másik oldal viszont az hogy a szerencséért és az egy pontért keményen megdolgozott csapatunk a 90 perc alatt, mivel azt nem adják ingyen. Főleg nem Vajtán.”

Vajta – LMSK 1-1 (1-1)
Vajta, vezette: Czagány Zoltán.

Vajta: Joháczi – Orsós, Rezicska R., Fekete, ifj. Kovács N. (Rupa), Orbán, Tóth Zs., Tángli (Szalai), Horváth Á., Szabó Z., Hegedűs Gy.
LMSK: Kovács Z. – Kovács I., Sütő, Horváth A., Balla B., Virág (Mátyás), Bagó (Mocher), Szipőcs (Iliás), Baráth, Zsiga, Nyikos.

Gól: Horváth Á. (33.), illetve: Nyikos (37.).
Kiállítva: Orsós (52.,  Vajta)

Címlapfotó: LMSK

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?