A kispadról állították ki a Fehérvárcsurgó játékosát

Fejér megye, Fejér Megye II

Fordulatból és lapokból sem volt hiány, utóbbiból 10-et is kiosztott a játékvezető.

A Fehérvárcsurgó trénere így fogalmazott:

“Nehéz volt felkészülni erre a mérkőzésre, csak halvány elképzeléseink voltak arról, mit és hogyan játszik ellenfelünk. Ennek ellenére határozott terveink voltak, de a 10. percben egy szöglet után gólt kaptunk, így bizonyos mértékig borult a forgatókönyvünk. Nem rólunk szólt az első félidő, támadásban nem értünk fel, védekezésben se voltunk túl jók, jogos volt a vendég vezetés 45 perc után.

Próbáltunk változtatni a szünetben, de azt figyelembe kellett venni, ha még egyet kapunk, vége a meccsnek. Szerencsére nem így történt, a második félidő elején megfordítottuk az eredményt, utána pedig kibekkeltük. Ellenfelünk jött, beszorított minket, egy nagy helyzetük is volt, de jól zártunk csapatként.

Ha a vártnál nehezebben is, de nyert a Fehérvárcsurgó Csákváron - fotó: Szeglet Imre photography
Nyert a Fehérvárcsurgó

Nem mi játszottuk a szép focit, de a hatékonyat igen, így erőfeszítéseinkért 3 pont lett a jutalom. Egy sportszerű mérkőzésen összeszedett a két csapat 9 sárga, és egy piros lapot. Érdekes…”

Fehérvárcsurgó – Herceghalom 2-1 (0-1)
Fehérvárcsurgó, vezette: Szabó Dániel

Fehérvárcsurgó: Rapali – Nagy B. (Kardos 69.), Veres, Baksa (Vavró 60.), Varga L., Bernáth (Kardos 91.), Baksa, Kaifis (Kovács P.), Dreska, Huszár (Herczeg 46.), Lascsik.
Herceghalom: Németh R. – Pintér, Moravecz, Veres, Hajdú, Novák, Gráfel (Göndöcs 70.), Pálffy (Gergely 46.), Nagy G., Kele, Pap.

Gól: Bernáth P. (53.), Baksa (68.) illetve: Pintér (10.)

Címlap: Szeglet Imre Photography

Vélemény, hozzászólás?