Évekre tiltották el a jenői játékost

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Súlyos ítélet született, Jenő csapatát is alaposan megbüntették.

Botrány Jenőben: itt az ítélet

Mint ismert, a Jenő-Magyaralmás meccs botrányos körülmények után szakadt félbe. A Magyaralmás 2-0-ra vezetett, ám a jenőiek 3-2-re fordítottak. Néhány perc volt már csupán hátra, amikor az egyik frissen beállt játékos kiállítását követően lefejelte Varga György játékvezetőt, aki eszméletét vesztette az esetet követően.

A Versenybizottság döntött, a pontokat a Magyaralmás javára ítélték 3-0-ás gólkülönbséggel. A Jenő KSK csapatától tovább 3 hónapra, azaz a teljes őszi szezon további részére megvonták azt a jogot, hogy Jenőben rendezzék a mérkőzéseket. Így a jenőiek kénytelenek a település 20 km-es körzetén kívül keresni maguknak átmeneti otthont. Ráadásul a következő 4 meccsre szövetségi ellenőrt rendelnek ki, amit a Jenő köteles megfizetni.

A botrányt okozó játékost, aki súlyos sérülést okoztt, hat évre tiltották el minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől. Ez azt jelenti, hogy 2024 szeptember végéig szögre akaszthatja a stoplist, sőt, a teremcipőt is a renintens labdarúgó – legalábbis az MLSZ által rendezett labdarúgó eseményeken nem léphet pályára. Ez nem minden, hiszen a rendőrségi eljárás nyomán még további bonyodalmakra számíthat a magáról megfeledkező játékos.

A Herceghalom és a Polgárdi is napirenden volt

A Herceghalom csapatvezetőjét, Zsupanek Pétert berendelték, mivel hamis játékost kíséreltek meg szerepeltetni a herceghalmiak a Puskás Akadémia III. elleni megye kettes mérkőzésen.

A Polgárdi VSE csapatát 100 ezer forint pénzbüntetésre súlytották a visszalépés miatt. Az indoklás szerint a csapat nem teljesítette a nevezéssel vállalt kötelezettségeket.

Lemondott Viktor Ferenc

A Sárbogárd II. valamint a bogárdi U19-es csapat vezetőedzője lett Sárbogárd Megye I-es csapatának új trénere. Viktor Ferenc a Főnix elleni fiaskót követően mondott le, amit a vezetőség elfogadott.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?