5 gól a pótolt meccsen Ercsiben!

Fejér megye, Fejér Megye I

Kondreska gyors góljával kezdődött a Tordas elleni mérkőzés.

Az Ercsi tudósítója így fogalmazott:

“Jobban játszott az Ercsi, már a kezdetektől fogva sok helyzetet alakított ki az egész mérkőzésen, bár az is igaz, látszott, hogy a Tordas nagyon nehéz mérkőzést játszott a hétvégén. Sportszerű meccs volt, ugyan volt egy-két keményebb belépő, de nem volt durva meccs.

A 7. percben szerezte meg a vezetést az Ercsi miután egy jobboldali beadást Kondreska fejelt a kapu közepébe. A 30. percben egy szögletet Szalánczi fejelt a kapuba.

A 48. percben újból Kondreska volt eredményes. A 60. percben Kondreska ugratta ki Bognárt, aki a kapust is kicselezve rúgta meg az Ercsi negyedik gólját. A 70. percben Hermann szépített fejesből egy szöglet után. A 82. percben Tóth Krisztián a saját tizenhatosától vitt végig egy gyönyörű szólót a Tordas kapujáig, ám a nagy helyzet kimaradt. A 88. percben Hodula Vince szép szólója következett, de egy kicsit hosszan tolta meg a labdát, így ez a nagy helyzet is kimaradt.

Még ilyen arányban is megérdemelten nyert az Ercsi, és így jó hangulatban várhatják a Mór elleni találkozót.”

Ercsi – Tordas 4-1 (2-0)
Ercsi, vezette: Szűcs László

Ercsi: Schön – Tóth K., Holentoner (Gróf), Tolnai (Kovács P.), Hamar (Hodula), Hosszú, Kondreska, Rebők, Bognár (Pintér), Szalánczi, Kővári (Mónus).
Tordas: Bátyi – Csányi (Szabó), Udvaros (Farkas), Hermann, Kőszegi, Kanyó, Kuti, Szabó B. (Fridrich), Lutter (Berki), Endrefalvi, Pongrácz.

Gól: Kondreska (9., 48.), Szalánczi (30.), Bognár (60.) illetve: Hermann (69.)

Fotó: Ercsi Kinizsi

Vélemény, hozzászólás?