10 emberrel is legyőzte a Dinnyés a Vértesacsát

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A kiállítás után értékesített büntetővel szorossá tette néhány perc erejéig a meccset a Vértesacsa.

A mérkőzés elején rögtön megszerezte a vezetést a Dinnyés. Kamocsa vette át a labdát a tizenhatos bal sarkánál, befelé cselezett majd a hosszú felsőbe tekert. Tíz perccel később Malasics lőtt a jobb alsóba ziccerből. Újabb tíz perccel később ismét Kamocsa volt eredményes. Szabó révén szépíteni tudott a hazai gárda, aki egy kipattanót lőtt a bal alsóba, miután a dinnyésiek nem tudtak felszabadítani.

A második féldiő elején úgy tűnt, hamar lezárhatja a meccset a Dinnyés, hiszen a Kamocsa-Tóth-Pintér háromszögelés végén Pintér értékesítette ziccerét, így visszaállt a háromgólos különbség. Ekkor azonban váratlan fordulat következett: egy hosszan előre rúgott labda a dinnyésieket meglepte, a keresztlécről kipattanó után a kapu előtti kavarosdást követően egy lövést blokkolt Becséri ám a labda Cser elé került, aki közelről nem hibázott. Pár perccel később Berényi szabálytalankodott a tizenhatoson belül, amiért kiállította a játékvezető. Dimitrov érkezett csereként, érezte az irányt, de nem tudta hárítani Kovács jobb alsóba küldött büntetőjét.

Vérszemet kapott a Vértesacsa, de hiába, hiszen Malasics hatalmas gólt lőtt kapásból Kamocsa passzát követően, a jobb felsőt pókhálózta ki a bombaformában lévő támadó. Ezt követően Kamocsa lépett ki ziccerben, és nem hibázott, eldöntve végérvényesen a három pont sorsát.

A Vértesacsa nagyot küzdött, de a Dinnyés még tíz emberrel is jobbnak bizonyult ellenfelénél. A kérdés csupán az, hogy ki lehetett a fotón látható 10-es számú játékos a Vértesacsa színeiben? Hiszen a jegyzőkönyvben 10-es számmal játékos nem szerepelt a hazaiak részéről.

Vértesacsa – Dinnyés 3-6 (1-3)
Vértesacsa, vezette: Schweighardt Róbert

Vértesacsa: Tánczos – Jasper, Szabó G. (Juhász Á.), Kalocsa T., Kovács M., Cser, Schmidt (Köleséri), Bőcs, Deák, Kaszap (Pernyész P.), Gyenge (Hollósi).
Dinnyés: Berényi – Kovács T., Hajdú, Becséri, Sági (Keresztesi), Fekete, Pintér, Borbély (Csicsári), Tóth B. (Dimitrov), Kamocsa (Mong), Malasics. Vezetőedző: Kovács András

Gól: Szabó G. (27.), Cser (58.), Kovács M. (62.) illetve: Kamocsa (5., 24., 86.), Malasics (16., 81.), Pintér Á. (48.)
Kiállítva: Berényi (60., Dinnyés)

Vértesacsa - Dinnyés

kép 1 / 6

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?