Már dobogós a Bodajk

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Eddig hibátlanok hazai pályán Bregócsék, akik ezúttal a meccset 10 fővel befejező Pusztavám ellen diadalmaskodtak.

A Bodajk tudósítója így fogalmazott:

“Negyedik hazai mérkőzésünkön is győztesen hagytuk el a pályát, ezúttal a Pusztavám volt az áldozat! Csapatunk sorozatban negyedik mérkőzését nyerte meg a bajnokságban, ráadásul ezeken gólt sem kaptunk.

A mérkőzésen a sok hiányzó ellenére is végig magabiztos játékot mutatott a csapat, szilárd védekezés mellett gólratörően futballoztunk. Az első gólt a végig agilisen futballozó Rózsás szerezte Molnár passza után az első félidő derekán. Egy nullás vezetéssel fordultunk, aztán az 58. percben ismét Rózsás került főszerepbe, akit az ellenfél játékosa a 16-oson belül lerántott, így büntetőhöz jutottunk, a vétkes pedig a kiállítás sorsára jutott. A tizenegyest Molnár váltotta gólra és állította be a 2-0-ás végeredményt. A csapat végig nagy akarással futballozott, így győzelmünk a rangadón teljes mértékben megérdemelt!

Folytatás szombaton a Szár otthonában!”

Bodajk – Pusztavám 2-0 (1-0)
Bodajk, vezette: Szűcs László

Bodajk: Csikesz – Rózsás (Prill), Orosz, Bregócs, Kovács J., Takács V., Fülöp, Molnár T., Varga D. (Bélik), Kovács T., Tetzl
Pusztavám: Kiss V. – Rozembaum, Véninger, Kocsis, Kertai, Lascsik (Rácz), Magosi, Molnár, Katóka, Kummer (Czuppon), Bedő (Ritter).

Gól: Rózsás (23.), Molnár (59.)

Forrás: Bodajk SE Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?