Horváth duplájával verte a Lepsény az Adonyt

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Számos kimaradt helyzet után a véghajrá izgalmasan alakult.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“A tabellán elfoglalt helyezések alapján esélyesként fogadtuk Adony csapatát. Mindenképpen szerettük volna itthon tartani mindhárom pontot, így támadó felfogásban léptünk pályára. Már a mérkőzés elején jobbnál jobb helyzeteket sikerült kialakítanunk, de az első találatra 30 percet kellett várni, amely Horváth nevéhez fűződik, 1-0. A szüneig több gól nem esett.

A folytatás is rengeteg LMSK helyzetet hozott, támadóink viszont bebizonyították, hogy a 101 %-os helyzeteket is ki lehet hagyni. Ennek igazán a 71. percben lett jelentősége, amikor a semmiből egyenlítettek a vendégek, 1-1. Csapatunk ezután mindent megtett a győzelem megszerzése érdekében, de több játékosunk valószínűleg góllövés elleni védőoltást kapott. Úgy nézett ki a dolog, hogy ha két napig tart a meccs, akkor sem lövünk gólt. Kis túlzással mondhatnánk, már ellenfelünk is sajnált bennünket, hogy képtelenek vagyunk pontosabban célozni. A 80. percben aztán Horváth törte meg a pechszériánkat. Egy pontos kiugratás után iramodhatott meg, és egy ügyes csel után a kapuba gurított, 2-1, kialakítva ezzel a végeredményt.

Valószínűleg a hármas sípszó döbbentett rá több embert, hogy ez nem egy szilveszteri bakiparádé volt, hanem egy bajnoki mérkőzés.

Győzelem. Három pont itthon. Egész szezonra elegendő kimaradt ziccer. Nagyjából így lehetne összefoglalni a találkozót.”

LMSK
LMSK

LMSK – Adony 2-1 (1-0)
Lepsény, vezette: Rózsa József

LMSK: Kovács Z. – Kovács I., Mátyás, Sütő, Horváth A., Balla, Nasta (Mocher), Virág, Bagó (Blaski), Baráth (Doma), Zsiga.
Adony: Hamar – Pálinkás (Barabás), Budai, Kovács J., Bere, Vukaljovics, Simon, Szántó, Glonczi, Szűcs, Balázs (Schmidt).

Gól: Horváth A. (30., 80.) illetve: Vukaljovics (71.)

Forrás: LMSK Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?