Nem bírta erővel a Kápolnásnyék Seregélyesen – FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Bár a KVSE kétgólos előnyt harcolt ki a szünetig, mégis pont nélkül távozott a kiesés elől menekülő Seregélyes otthonából.

A Seregélyes tudósítója így fogalmazott:

“A Kápolnásnyék a tabellán elfoglalt helyezések és a Seregélyes tavaszi gyenge formája miatt is esélyenek számított. Ennek megfelelően az ünnepélyes kezdőrúgást követően két fiatal játékos találatával kétgólos előnybe került a vendég gárda, Eipl és Kiss Á. volt eredményes az első játékrész során.

A szünet után azonban magasabb fokozatra kapcsolt a házigazda, és Szurovcsják előbb szépített, amely lelket öntött a Seregélyes játékosaiba, majd a hajrá elején jött az egyenlítés, ismét Szurovcsják mattolta Mocsárit. Az egalizáló találatot újabb seregélyesi gól követte, a cserként szóhoz jutó Benczik találata pedig döntőnek bizonyult.

A hajrát jobban bíró, jól felkészített Seregélyes mesteri edzői húzásnak is köszönhetően végül mindhárom pontot otthon tartotta, megszerezve első tavaszi győzelmét, két helyet javítva pozícióján. A Kápolnásnyék egy helyet visszacsúszva kilencedikként várja a folytatást.”

Seregélyes - Kápolnásnyék

kép 1 / 11

Seregélyes – Kápolnásnyék 3-2 (0-2)
Seregélyes, vezette: Farkas István

Seregélyes: Ács – Rapai, Druzsin, Miklós (Helbig), Princz, Szurovcsják, Zsilovics, Horváth T. (Benczik A.), Kovács N., Rácz (Benczik Cs.), Ihász.
Kápolnásnyék: Mocsári M. – Ribi, Varga J., Konczi (Varga J. P.), Peszeki, Molnár (Mocsári Cs.), Kiss Á., Nyitrai, Eipl, Őri (Mészáros), Silhány. Vezetőedző: Höltzl Richárd

Gól: Szurovcsják (55., 75.), Benczik A. (78.) illetve: Eipl (16.), Kiss Á. (40.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?