Alba Liga: Bajnok a Fehrer, a Kontrák, a Ság és a Sárépszer!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Fehrer elképesztően drámai fordulat után kapaszkodott fel a dobogó legfelső fokára. Több mérkőzés is elmaradt a zárófordulóban.

Alba Liga Alap A csoport, 20. forduló

Hihetetlen izgalmak után dőlt el a bajnoki cím sorsa az Alap A csoportban. A bajnokesélyesek közül előbb az Expanzió-Blackhill lépett pályára, és gólgazdag meccsen 5-4-re verte a Fortunát. A feketehegyiek átvették a vezetést, míg a Fortuna harmadik helye biztossá vált.

A Fehrer Hungária a Győztes Gólig ellen lépett pályára. Bár az esélyek egyértelműen a Fehrer mellett szóltak, mégis az alsóházi gárda szerzett vezetést. A hajrát azonban megnyomta a Fehrer, és bár az utolsó pillanatig kiélezett volt a meccs, végül nyerni tudtak Gyuriczáék, így ővék lett a bajnoki serleg.

Papíron a pont nélkül záró Öreg Sam esett ki.

Renegate AC – Szfinx Autósiskola 5-4
Fortuna FC – Expanzió-Blackhill 4-5
Rolomester.hu – Est Nec Urdel 4-6
Győztes Gólig – Fehrer Hungária 2-3

  

Alba Liga Alap B csoport, 20. forduló

A Kontráknak a Silver-Plan Kft. csapatát győzte le az utolsó fordulóban tízgólos mérkőzésen, Monoriék nyakába került az arany. A második a Kutyaütőket kiütő Albapark lett, míg harmadikként a zárófordulóban szabadnapos Városgondnokság végzett. A tabella utolsó helyén a Spiki zárt.

Spiki – Triád FC 3-4
New Dream Team – Extrem 3-4
Silver-Plan Kft. – Kontrák 3-7
Albapark – Kutyaütők 8-3

Alba Liga Alap C csoport, 20. forduló

Meglepetésre a Mástészta legyűrte a B-Team csapatát, ám ez már nem osztott/szorzott, Örsiéknek be kellett érnie a második hellyel. A Ság Építő azért biztos ami biztos alapon kitömte az Öreghegyet. A dobogó alsó fokán az FC Csel-Szi végzett, a Denso ki sem állt ellenük.

B-Team – Mástészta 2-4
Fehérvár Junior – Blue Death 3-5
Öreghegy FC – Ság Építő 0-6
FC Csel-Szi – Denso elamradt (5-0)

Alba Liga Kiemelet Rájátszás, 9-10. forduló

A Sárépszer 12-3-ra verte a Homeopátiát, méltó győzelemmel biztosította be bajnoki címét. A nagy csata elmaradt a második helyért, mert a Bádogos nem állt ki a Masterplast ellen.

Sárépszer Kft. – Homeopátia 12-3
Four-Trans – FC Szépluck 6-3
Bádogos-Greco Petrol – Masterplast elmaradt (0-5)

A zárófordulóban sem a Szépluck-Sárépszer, sem a Masterplast – Four-Trans mérkőzés eredménye nem érkezett be, kissé érdektelenségbe fulladt az Alba Liga a szezon végére. A kiemeltek között a Szépluck zárt sereghajtóként, ráadásul egyetlen pontot sem gyűjtött.

FC Szépluck – Sárépszer Kft. –
Masterplast – Four-Trans elmaradt
Homeopátia – Bádogos-Greco Petrol 5-11

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?