A 92. percben mentett pontot Balogh az Iváncsának! FOTÓK!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szegeden vendégeskedett a bajnokaspiráns Iváncsa, mely sokáig úgy tűnt, pont nélkül marad, ám a hajrában drámai fordulat történt.

Az Iváncsa tudósítója így fogalmazott:

“Nem a legjobb előjelekkel várhatta a csapat a SZEOL elleni, vasárnapi bajnokit, ugyanis sérülés miatt Imrik és Folmer, továbbá betegség miatt Hauser is hiányzott. A bajt ráadásul tovább tetézte, hogy a találkozó elején Aradi vádlisérülést szenvedett, így el kellett hagynia a játékteret. Azt a játékteret, amely finoman szólva nem igazán volt NB III-as szintű, ez pedig rá is nyomta a bélyegét a találkozóra.

Domján Attila a Dániel – Fekecs, Szauter, Aradi (Berényi, 19.), Kertai, Kónya, Büki (Majláth, 68.), Pribék, Cseszneki, Varga, Balogh L.kezdőtizenegynek szavazott bizalmat. A felforgatott összeállítás ellenére bő 20 perc után mi szereztünk vezetést Büki szép ‘tekerésével’. (0-1) A szegediek egyenlítése azonban sajnos nem váratott sokat magára: Néhány minutummal később Kertai találta el igen balszerencsés módon a rossz talajon megpattanó labdát, amely így a hazaiak elé pattant, akik nem is hibáztak. (1-1)

A szünet után szegedi mezőnyfölényt láthatott a nagyérdemű, azonban jól álltuk a sarat, és amikor kellett, egy alkalommal a kapufa is kisegítette Dánielékat. A második félidő derekán egy véleményes találattal (2-1) vezetést szerzett a hazai csapat (A szegedi gól jogosságát talán csak a videótechnológia tudta volna egyértelműen megmondani…) Domján Attila legénysége azonban nem adta fel, és nagy tartásról tanúbizonyságot téve egyenlítettünk. A gól Balogh érdeme, aki egy nagy bedobásra a legjobban érkezett a hosszabbításban (2-2)

A körülményeket figyelembe véve a döntetlen reálisnak mondható. Folytatás hazai pályán, a megszokottól eltérően, vasárnap a Budapest Honvéd második csapata ellen.”

SZEOL - Iváncsa

kép 1 / 12

SZEOL SC – Iváncsa KSE 2-2 (1-1)
Szeged, vezette: Bálint Attila

SZEOL SC: Leindler – Rácz, Grünwald, Lévai, Beretka (Rabatin), Buzási, Szabó, Forró, Kéri, Maksimovic (Gönczö), Péter (Bozoki).
Iváncsa: Dániel – Kertai, Kónya, Varga B., Szauter, Fekecs, Aradi (Berényi), Cseszneki, Pribék, Büki (Majláth), Balogh L. Vezetőedző: Domján Attila.

Gól: Beretka (30., 72.) illetve: Büki (27.), Balogh L. (92.)

Forrás: Iváncsa KSE
Fotók: Varga Luca

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?