Nagyot küzdött a KVSE és a Mór II

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Megye II-es Északi csoportban a hétvégén óriási rangadót rendeztek Kápolnásnyéken, ahová a dobogóra hajtó Mór II. látogatott. A mérkőzésről mindkét fél tudósított.

Menus Tamás, a KVSE vezetőedzője így fogalmazott:
“A 20. forduló egyik rangadója kétség kívül a KVSE-Mór II. összecsapás volt. Tavaly a Mór hazai pályán 4-1-re kiütötte a KVSE csapatát, illetve jelen pillanatban a Mór a 4. helyen a KVSE pedig a 7. helyen tartózkodott, a két csapat között a különbség mindösszesen 3 pont volt.

A kezdő sípszó elhangzása után mindkét csapat komoly erőket mozgósított,hogy a másik fölé kerekedjen. Rengeteg futás, rengeteg párharc, igazi férfias küzdelem alakult ki a mérkőzés első felében. Hol a vendég csapat, hol a hazai csapat tudta rövid ideig a labdát birtokolni, de az első játékrészben a kapuk előtt nem alakult ki nagyobb helyzet.

A második félidő ott folytatódott ahol az első véget ért, gyűrték egymást a csapatok becsülettel. A második félidő közepétől a hazaiak előtt egyre több, egyre komolyabb helyzetek alakutak ki. Varga J., Czottner Á. és Nagy Z. is ordító helyzetbe került, viszont a móri portás Walczer emberfeletti bravúrokat mutatott be (rá is szolgált a mezőny legjobbja címre).Sajnos a kilátogató publikum gólt egyik csapattól sem láthatott, viszont két jól felkészített csapat nagy küzdelmének lehettek szemtanúi. A vége pontosztozkodás lett, aminek a mérkőzés egészét tekintve a vendég csapat örülhetett jobban.”

A Móri SE II. tudósítója így fogalmazott:
“A Csór elleni hazai fiaskó után Kápolnásnyékre látogattunk, de csak egy pontra futotta.

Tapogatózva kezdődött el az első játékrész, egyik csapat sem esett egymásnak és ez a kapura lövéseken is megmutatkozott. Igazán nagy helyzeteket egyik csapat sem tudott felmutatni, a kapu előterében rendre elakadtak a támadások.

A Varga József vezette Kápolnásnyék nem találta a rést a Mór II. védelmén (fotó: feol.hu)
A Varga József vezette Kápolnásnyék nem találta a rést a Mór II. védelmén (fotó: feol.hu)

A második félidőben egyértelművé vált a hazaiak szándéka, szerencsére kapusunk résen volt és rendre keresztül húzta a nyékiek számításait. Előbb egy szabadrúgást hárított magabiztosan, nem sokkal később egy közeli lövést védett bravúrral, majd egy védőn megpattanó labdát tornázott ki a sarokból! A 90. percben azonban előttünk adódott nagy lehetőség. Vachtler beadására Wachtler érkezett remekül, de a hazai kapus óriásit védett, ezzel megtartva a 0-0-ás döntetlent!

A mérkőzés összképe alapján a hazaiak többet tettek a győzelemért. Köszönjük a kilátogató nézőknek a szurkolást!”

Kápolnásnyék – Mór II 0-0
Kápolnásnyék, vezette: Magyar János

Kápolnásnyék: Mészáros D. – Szilasi, Nagy Z., Ribi (Serhók), Varga J. – Konczi, Peszeki, Molnár G. (Peng), Gerhát – Kovács M. (Czottner), Silhány. Vezetőedző: Menus Tamás
Mór II: Walczer – Hárer, Radács, Schábel (Szántó), Nagy M. – Vachtler, Nyevrikel (Mihályi, Koller), Varga L., Dreska – Wachtler, Elek.

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM