Dráma a hosszabbításban Bakonycsernyén!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Bakonycsernye tavasszal hétről-hétre izgalmas mérkőzéseket játszik. A listavezető ezúttal a Vállal találkozott, a hajrá ismét rendkívül érdekesen alakult.

A Bakonycsernye tudósítója így fogalmazott:
“A felnőttek a Vál csapatát fogadták. Jól indult a mérkőzés, hiszen már a 4. percben megszereztük a vezetést. Egy jobb oldali beadást követően Benis Márk talált a kapuba. A korai vezetés mintha túlságosan is megnyugtatta volna csapatunkat, kevés labdabirtoklással és kevés helyzettel telt el az első félidő. Fordulás után változott a játék képe, főként a csereként pályára lépő Strommer Miklósnak (a képen feketében) köszönhetően. Egyre többet tudtuk magunknál tartani a labdát, sorra dolgoztuk ki a nagy helyzeteket, de ezek rendre célt tévesztettek, kimaradtak. És ahogy ez ilyenkor lenni szokott – és ahogy ez mostanában “trendi” – a hosszabbítás utolsó percében az ellenfél kiegyenlített… Kár érte, de ilyen az élet, ilyen a sport. Múlt héten mi adtunk egy nagy pofont az ellenfélnek, most mi kaptunk egyet. Továbbra is vezetjük a tabellát 4 pont előnnyel, ami arra bőven elég hogy a fiúk nyugodtan készüljenek a soron következő két rangadóra, a Szár illetve a Csurgó ellen.”

Strommer Miklósék (feketében) sok helyzetet kialakítottak
Strommer Miklósék (feketében) sok helyzetet kialakítottak

Bakonycsernye – Vál 1-1 (1-0)
Bakonycsernye, vezette: Rózsa Ádám

Bakonycsernye: Spandler M. – Varga A., Mészáros B. (Monostori), Schneider, Balogh A. (Varga J.) – Benis Márk (Flórián), Kadlecsik (Simek), Ódor, Kovács D. – Molnár Á. (Strommer), Fodor.
Vál: Kincses – Pintér B., Burián, Székely, Kiss A. – Zágoni R., Zágoni L., Mayer (Nádpor), Jakab – Horváth Zs., Luczás (Németh K.).
Gól: Benis Márk (4.), illetve Németh K. (92.)

Kiállítva: Zágoni R. (74., Vál)

Az utánpótlás mérkőzésekről így írt a Bakonycsernye tudósítója:
“Az ifi csapatunk egy kicsit “zaklatott” állapotban várta a Vál fiataljait, hiszen az utolsó pillanatban tudtak megfelelő létszámban összejönni. Szerencsére ez nem látszott meg a fiúk teljesítményén, sőt már a 30. másodpercben Szabó Lacika révén a vezetést is megszereztük. A 11. percben egy újabb “Lacika gól” és így 2-0-al fordultak a csapatok. A második félidőben sem változott a kép, végig a mi fiataljaink irányították a játékot és előbb Tóth Fecó, majd Boros Bence góljával magabiztos 4-0-ás győzelmet arattunk. A tabellán nem történt változás, továbbra is a második helyen vannak a fiúk.

Szabó László (fehérben) elemében volt, két gólt vállalt
Szabó László (fehérben) elemében volt, két gólt vállalt

A serdülő – U16 – csapatunkra “könnyű” feladat várt, hiszen az utolsó helyezett Szabadbattyánt fogadtuk. Itt is létszámgondokkal küszködtünk, de csak összejött a csapat… Hamar kiderült, hogy két egyforma képességű játékosok vannak mindkét oldalon és talán ez meg is lepte a mieinket. Változatos, fordulatos mérkőzést játszottak a fiúk! Az ellenfél szerzett két gólos előnyt, amit még a szünet előtt csökkenteni tudtunk. Fordulás után gyorsan kiegyenlítettünk, majd a vezetést is megszereztük. Az ellenfél ezt még “egalizálta”, majd újra mi vezettünk két góllal. Az ellenfél nem adta fel – ez az egész játékukra jellemző volt – és előbb ledolgozta a két gólos hátrányt, majd nemsokkal a vége előtt a vezetést és így a győzelmet is megszerezték… 6-5 az ellenfél javára. Nehéz ezek után mit mondani, de azt mindenképpen szeretném kiemelni, ahogy az ellenfél játékosai megmutatták, hogy hogyan kell CSAPAT-ként futballozni. Remélem tanulnak belőle a mieink és legközelebb már mi is hasonló jó eredményt érünk el.”

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM