Kovács Krisztián mesterötösével verte a Sárszentágota a Soponyát!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Elképesztő, micsoda mérkőzést játszott egymással a fordulót hetedikként váró Soponya a nyolcadik Sárszentágotával. Összesen 13 gól született a megye hármas rangadón.

A Sárszentágota tudósítója így fogalmazott:
“A mérkőzés első 15 perce komoly csatákkal zajlott a mezőnyben, veszélyes helyzetek nem alakultak ki egyik kapu előtt sem, itt ott volt egy két szép megmozdulás, de rendre szűrt a vendég és a hazai védelem is. A Matányi, Schneider, Budai trió hozta a tőle megszokott takarítást a hazai ketrec előtt, egészen addig amíg a 18. percben egy lerántás után a játékvezető sípja halk maradt és az ebből előnyt szerző Soponya támadói lecsaptak a labdára amit Radnics egy pazar kapáslövéssel jó 20-25 méterről bombázott az ágotai kapuba,védhetetlen löket volt, gyönyörű gól.

Ez a találat elég volt arra, hogy megcibálja az alvó ágotaiak bajszát és ébresztőt fújjon a hazaiaknál, aminek nem sokra rá meg is lett az eredménye. Előbb Kovács K. talált be, majd Virág L. futott el a tőle megszokott sebességgel a szélen és a büntetőterületen belül buktatták. Jogos büntető, amit Schneider értékesített magabiztosan.
10 percen belül fordított a vendéglátó team, amit megkoronázott egy bal szélről való beadás amire Grega érkezett, de egy soponyai menteni igyekvő védő is és a mellkasáról a kapuba vágódott a laszti így 3:1-re módosult az állás egy öngóllal. Pár percre rá Grega kínálta meg a soponyai hálóőrt jó 30 méterről amit magabiztosan fogott a portás. A félidő vége előtt egyre csak nőtt a hazai nyomás, vendégszempontból jókor jött a szünet!

Potyogtak a gólok Sárszentágotán
Potyogtak a gólok Sárszentágotán

A második félidőt ott kezdte Sárszentágota ahol az elsőt abbahagyta. A kezdő sípszó után nem sokkal Kovács K. egy maga 3-4 védőt átfűzve plusz a kapust is elfektetve meglőtte a 4. ágotai gólt a 47. percben. Majd ismét pár perc nyugalom és a középpályások harcával zajlott a derbi, Bognár szédítette a népet a tőle megszokott kis húzogatásokkal és érzéki passzokkal, mozdulatokkal, míg Kovács K. ismét megmutatta,hogy miért is van a pályán így 5:1-re növelte az állást. 6 perccel később Denke még elkent rendesen egy szabadrúgást amivel 5:2-re szépítettek. Az Ágota nem állt meg, jöttek a cserék. Előbb Knapp középpályára küldése frissítette a csapatot és szerzett kellemetlen élményeket a vendég brigádnak, majd Reichardt 61. percben beállása után első labdaérintéssel emelte át védőjét aki összekoccintotta a bokáját és ezzel ismét jogos büntetőhöz jutott Sárszentágota, amit Kovács K. rámolt be a soponyai hálóőrnek. Így már 6:2-re ment a hazai csapat, de a bordó mezesek vérszemet kaptak és rendre dolgozták ki ziccereiket. Reichardt bombázta le a jobb alsóba amit hatalmas bravúrral védett a kapus, de az érkező Grega ellen már ő sem tudott mit tenni, 7:2, majd 2 percre rá ismét Reichardt pörkölte el a hosszúba és megint a soponyai portás bravúrral védett, de a forgatókönyv annyiban módosult, hogy Kovács K. köszönte szépen és a kipattanót stukkolta be, 8:2.

A vendég csapat teljesen széthullott a gyorsan bekapott 2-3 gól után,így érthető volt, hogy hite vesztett üzemmódba kapcsolva próbáltak előre menni aminek lett is eredménye mivel egy pici kis védelmi hiba is elég volt,hogy a 75. percben Sütő bekotorja a bogyót ezzel 5 góllal közelítették meg a vezető csapatot. Majd az Ágota is válaszolt Reichardt sokadik próbálkozása után betalált és nagy örömébe megkapta a sárga lapot a mezlevételért, 9:3, de a végére még maradt egy szép kerekre zárás Radincs talált be ismét a 85. percben ezzel a góllal beállítva a végeredményt. Ha már ő kezdte a lavinát, ő is állította meg, így 9:4 és egy remek gólgazdag mérkőzést láthattak a szurkolók akik ma kilátogattak a rangadóra!

Gratulálunk a csapatnak ismét remekül mozgott,lélegzett a csapat és együttes erővel csapatként itthon tartottuk a 3 pontot, ezzel fellépve a 7. helyre megelőzve az épp nálunk vereséget szenvedő soponyai társaságot! Mindenkinek jár a pacsi, ismételten szép munka volt, csak így tovább!”

Sárszentágota – Soponya 9-4 (3-1)
Gól: Kovács K. (5), Schneider, Joó, Grega, Reichardt illetve: Radnics (2), Denke O., Sütő.

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM