Nagylóki diadal Seregélyesen!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát a Nagylók. A seregélyesiek önmagukat verték meg, pechjükre még egy öngólt is összehoztak. Képes tudósítás a mérkőzésről.

sereglok1

A Seregélyes tudósítója így fogalmazott:
“Sajnos a mérkőzés nem úgy kezdődött, ahogy szerettük volna. Az első félidőben gyengén játszottunk nagyon. Meg is lett az eredménye, 0-3 volt a félidei állás, mert betalált Lendvai a 25. percben, Killer a 41. minutumban, és összehoztunk még egy öngólt is sajnos.

A második félidőre mindent egy lapra rakott fel a csapat és hajtott, küzdött és beszorította a vendég alakulatot. Sikerült is Pintér góljával szépíteni a 48. percben, de sajnos több gólt nem tudtunk szerezni. A végén még Szabó is betalált a Nagylókiak közül és kialakította a 1-4-es végeredményt.

Sajnos ma saját magunkat elvertük az első félidőben. Ezt a meccset gyorsan el kell felejteni és jövő héten javítani kell Enyingen majd! ”

sereglok3

Seregélyes – Nagylók 1-4 (0-3)
Seregélyes, vezette: Lak Balázs

Seregélyes: Závotka – Rácz G., Györe, Nagy B. (Németh L.), Puszta – Druzsin, Miklós, Pintér (Princz), Benczik Cs. (Szurovcsják L.) – Ihász Cs. (Rapai), Zsilovics (Kovács N.).
Nagylók: Bíró – Vörös B., Polányi, Killer P. (Molnár T.), Polacsek – Szabó E., Lendvai, Fodor Sz. (Tórizs), Bartók D. – Répási, Salga (Asbóth).

sereglok2

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM