Zsinórban harmadszor kapott ki a Bodajk, ezúttal Válon

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Vál meglepetésre legyőzte a bajnoki címre törő Bodajk együttesét. A bodajkiak sorsát egy öngól pecsételte meg. A vendégek a játékvezető ítéleteivel nem voltak kibékülve.

A Bodajk tudósítója így számolt be a mérkőzésről:
“Remekül előkészített pályán, remek futballidőben került megrendezésre az összecsapás, mindezt a kellemes érzést fokozta, hogy az első percekben már zörgött is a hazaiak kapufája, egy Somogyi szabadrúgást követően.

Jól kezdtünk és jól is játszottunk a későbbiekben is, a 20. percben Fenyvesi beadását fejelte a hálóba Kovács Tibor Dávid. Azt reméltük, hogy ez kellően megnyugtatja a csapatot és jönnek a további gólok, mert azt senki sem gondolhatta, hogy a Válon egy góllal győzni lehet. A mezőnyjáték volt általános a félidő hátralévő perceiben, a hazaiak rengeteg szabadrúgást rúghattak a vendégtérfélről, de ezekből nem született gól. Miként abból sem, hogy Hudák beadását a hazaiak játékosa a 16-oson belül lekezelte (kézzel állította meg), ez nem ért 11-est Varga játékvezetőnél, aki felelősségteljes döntését azzal indokolta: „Nem akart kézzel a labdához érni…” Ha lenne kedve, az ember nevetne ezen a remek szabálymódosításon, de sajnos a mérkőzés végkimenetelét ez jelentősen befolyásolta ez a döntés.

A második félidő elején a sokadik előrevágott hazai labdából Zágoni lőtt egy remekbe szabott gólt. Ettől játékosain érthetetlenül elbizonytalanodtak, a legnagyobb döfést Somogyi öngólja adta meg, a harmadik hazai gól már csak ráadás volt. A mérkőzés további szakaszában nem volt helyzetünk…

Érthetetlen, hogy egy csapat miként tud így szétesni minőségben cirka húsz perc alatt, az első félidő egyértelműen megalapozta a vendégsikert, a második félidőben mindent leromboltunk. Zsinórban ez volt a harmadik vereségünk, sürgősen el kell gondolkodniuk egyeseknek, mit és hogyan kell a jövőben csinálniuk.”

Vál – Bodajk 3-1 (0-1)
Vál, vezette: Varga György

Vál: Hőlaki – Fehér T. (Luczás), Székely, Burián, Pintér – Horváth Zs., Jakab J., Kiss A., Zágoni L. – Zágoni R. (Kecskés), Nádpor (Szoboszlai).
Bodajk: Papp A. – Fenyvesi M., Kovács J., Falvai, Somogyi Sz. – Polczer, Meszlényi (Szíjj), Kovács T., Hudák – Tóth Sz. (Fenyvesi Á.), Molnár T. (Tóth Á.). Vezetőedző: Kovács Zoltán

Gól: Zágoni L. (51′), Somogyi Sz. (öngól, 69′), Zágoni R. (71′), illetve Kovács T. (20′)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM