Móri SE II: Győzelem a tavaszi nyitányon!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A tabellán azonos pontszámmal álló Móri SE II a közvetlen mögötte álló Fehérvárcsurgó csapatát fogadta a hétvégén Megye II-es bajnoki mérkőzésen. A hatpontos rangadót a hazaiak nyerték.

A Móri SE II facebook oldalán a következő tudósítás olvasható:
“Volt miért visszavágnunk a Fehérvárcsurgó csapatának, hiszen az őszi mérkőzésen vesztesen hagytuk el a pályát és ez a felkészülés során sem történt máshogy.

A télen kinevezett Loi Krisztián vezetőedzőnek tehát fel volt adva a lecke! Rengeteget készültünk a találkozóra aminek meg is lett az eredménye! Már az öltözőben lehetett látni a csapaton, hogy itt nem születhet más eredmény, mint győzelem! Az első perctől fogva keményen küzdöttünk, éreztettük ellenfelünkkel, hogy ezen a vasárnapon nem mi leszünk azok akik lehajtott fejjel hagyják el a pályát.

Már a 6. percben megszereztük a vezetést! Az egyik új igazolás, Szántó Gergely harcosságát kell dicsérni, aki megszerezte a labdát, majd remekül tálalt Dreska elé aki ballal pörgetett a hosszúba! Ezután nagyrészt a mezőnyjáték dominált, nagy helyzetek egyik oldalon sem adódtak, egészen a 44. percig, amikor Wachtler indításával Nagy Martin gyalogolt a kapuig és közelről nem is hibázott! Megnyugtató előnnyel zártuk az első félidőt.

A fordulás után a csurgói csapat próbált dominálni, de a védelem állta a sarat, csakúgy, mint Walczer kapus aki hatalmas bravúrjával tartotta a két gólos előnyt! Ezt követően Dreska jól helyezett szabadrúgását védte a vendég kapus, majd szintén Dreska tüzelt 20-ról ami centikkel kerülte el a kaput! A 83. percben tizenegyeshez jutott csapatunk. A csereként beállt Vincze beadását követően Wachtler Gábort buktatták a tizenhatoson belül és a jogosan megítélt büntetőt Dreska váltotta gólra!”

Mór II-Fehérvárcsurgó 3-0 (2-0)
Vezette: Domak Ádám

Mór II: Walczer – Cseh, Dreska, Elek, Hárer (Bihari) – Nagy M. (Nyevrikel G.), Radács, Szántó (Schábel), Vachtler (Vincze) – Varga L. (Koller), Wachtler.
Fehérvárcsurgó: Guti – Andocsi (Dreska), Baksa, Bernáth M., Bernáth P. (Zs. Nagy) – Boros (Németh D.), Herczeg (Huszár), Kindl, Nagy B. – Pálfi, Veres. Vezetőedző: Mesics János

Gól: Dreska (6., 83.), Nagy M. (44.)

Mór II: Győztes csapatkép a Fehérvárcsurgó elleni meccs után
Mór II: Győztes csapatkép a Fehérvárcsurgó elleni meccs után

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM