Mezőfalva-Baracs: Egy gól döntött a szomszédvár rangadón!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Jó iramú mérkőzést játszott egymással a két szomszédos település, a Mezőfalva és a Baracs labdarúgó csapata, melyet a vendégek vártak esélyesebbként.

A Mezőfalva tudósítója így fogalmazott:
“A vendégek által a második játékrészben értékesített helyzet a Baracsnak jelentett három pontot. A vereség ellenére, a játék alapján a mezőfalviak emelt fővel vonulhattak öltözőbe.

A szomszéd települések rangadóján először a hazai Orosz kapuja előtt alakult ki gólveszélyes támadás, de a mezőfalvi hálóőr sikeresen hárított. Negyed óra múlva a baracsi portánál izgulhattak a vendég szurkolók, de labda itt sem jutott át a gólvonalon túlra. Egészen a 70. percig folyt váltakozó helyzetekkel a találkozó, mikor baracsi baloldali szögletet követően Mészáros Sándor lőtte a hazai kapuba, beállítva a mérkőzés végeredményét.”

Mezőfalva-Baracs 0-1 (0-0)
Mezőfalva, vezette: Szűcs László

Mezőfalva: Orosz – Balázs, Bartus (Csuka), Benczik, Bozoki – Márok, Mekota, Móricz, Sági R. – Szabó K., Szili Z. Vezetőedző: Hajnal Attila
Baracs: Tóth N. – Bartók S., Éliás, Fülöp, Mészáros S.- Nagy Dániel (Badi), Oroszi, Rezes (Balogh D.), Sági J. – Szili Sz. (Nagy Dominik), Varga T. Vezetőedző: Gyalus Zoltán

Gól: Mészáros S. (70.)

A mérkőzésről készült képgalériát a Google fotómegosztóján tekinthetik meg olvasóink.

A meccs után értékeltek az edzők:

Cseke Ottó, Mezőfalva:
– Apró helyzeteinket kellett volna értékesíteni, de a vereség ellenére tisztességgel helytállt a csapat. Emelt fővel távozhattunk a pályáról.

Gyalus Zoltán, Baracs:
– Egy kicsit felvettük a hazai gárda püfölős, küzdős stílusát, ami Mezőfalvának feküdt jobban. Az első félidőben és a másodikban is akadtak helyzeteink. Örömünkre Baracs térhet haza három ponttal.

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM