Kápolnásnyék-Vál: Kiállítás után dráma a 91. percben!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nagy iramú mérkőzést játszott egymással a KVSE és a Vál. A vendégek a súlyos őszi vereség után visszavágási vágytól fűtve léptek pályára. A végeredmény a hosszabbításban alakult ki.

Menus Tamás, a KVSE vezetőedzője így fogalmazott:
“Napsütés,elfogadható minőségű pálya, nagy érdeklődés a szurkolók részéről és két csapat akik mindent megtettek a győzelemért, ez jellemezte a tavaszi szezon első bajnoki mérkőzését. A forduló előtt a hazai csapat az 5. míg a vendég csapat a 10. helyen tartózkodott. Az őszi mérkőzés fölényes (5:0-ás) Nyéki sikerrel zárult.

A kezdő sípszó után a hazaiak nagy tempót próbáltak diktálni, hogy minél előbb megszülessen a megnyugtató vezető gól, a vendégek pedig nagyon stabil, zárt, kockázatoktól mentes játékot választottak. Ha labdát szereztek kevés érintésből felértek a Nyéki kapu elé de mindig figyeltek arra hogy hátul létszámfölényben maradjanak.

A 25. percben hazai(!) szöglet után lekontrázták a Nyékieket és Németh K. 10 méterről a tehetetlen Mészáros mellett a kapu jobb oldalába lőtt(0:1). A hazaiak meddő mezőnyfölénye csak helyzetecskékre volt elég.

A második félidő ott folytatódott ahol az első abbamaradt, a Nyék támadott,a Vál pedig várt a kontra lehetőségére. A 64.percben Peng gyújtotta be a rakétákat könnyedén futotta le védőjét és már csak Székely állta útját a kapu felé. Peng eltolta mellette a labdát,Székely viszont egyáltalán nem törekedett a labda megszerzésére, csak egy célja volt megállítani a támadást ezért brutális módon lekönyökölte a hazaiak játékosát a síp viszont mindenki megdöbbenésére néma maradt,elképesztő ítélet! A 75. percben nagy tűzijáték alakult ki a hazai kapu előtt. Először Kamocsa szerezhetett volna kétszer is gólt,de először Mészáros lábbal hárított,a második próbálkozásnál pedig egy hazai védő a gólvonalról szabadított fel. A 83. percben megfogyatkozott a vendég csapat. Kamocsa tört be a 16-oson belülre, ütközött egy védővel majd a földre huppant. A sípszó nem is maradt el, viszont az ítélet nem 11-es hanem műesésért sárga lap és mivel Kamocsa néhány perccel előtte labdaelrúgásért már kapott egy lapot most a kiállítás sorsára jutott.

A hazaiak ezután mindent egy lapra feltéve rohamoztak és a 91. percben egy középre centerezett labdát az előre húzódó Peszeki közelről a hálóba kotorta. A vége igazságos döntetlen lett,amivel egyik csapat sem lehetett megelégedve.”

A KVSE játékosa, Czottner Tamás bűvöli a labdát - fotó: feol.hu
A KVSE játékosa, Czottner Tamás bűvöli a labdát – fotó: feol.hu

Kápolnásnyék – Vál 1-1 (0-1)
Vezette: Varga György

Kápolnásnyék: Mészáros D. – Czottner Á. (Serhók), Konczi, Kovács M. (Molnár P.), Molnár G. (Varga J.) – Nagy Z., Peng (Bánoczki), Peszeki, Ribi – Silhány, Szilasi.
Vál: Szujó – Burián, Horváth Zs. (Hőlaki), Jakab, Kamocsa – Kiss A., Mayer, Németh K. (Nádpor), Pintér B. – Székely, Zágoni L.
Gól: Peszeki (91.), illetve Németh K. (25.)

Kiállítva: Kamocsa (84′, Vál)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM