Menekül a Mezőszilas a Vajta elől!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Duna-parti dumaparti helyett a Mezőszilas számára rendkívül fontos mérkőzésre került sor Kisapostagon. Az éllovas tartva remek formáját magabiztosan diadalmaskodott.

A helyi tudósító így fogalmazott:
“Az első tíz percben három gólveszélyes helyzetet is kihagyott Mezőszilas, melyből egyet a hazai kapusnak bravúrjának köszönhettek. A 22. percben a kapu előtti kavarodásban Porvázsnyi Sándor szerzet vezetést a vendégeknek. A folytatásban erős mezőszilasi fölény alakult ki. A szünet előtt Kisapostag jutott büntetőhöz, de a hazai Sülyi Papp kapusba rúgta a labdát, így maradt az egygólos mezőszilasi vezetés.

A pihenőt követően továbbra is a vendégek uralták a játékot, többször a kapu elé szorítva Kisapostagot. A 47. percben Horváth Richárd növelte a vizitálók előnyét, 0:2, majd az 59. percben Nagy Zoltán is feliratkozott a góllövő listára. Jobb oldali szögletből beívelt labdát juttatott a kisapostagi hálóba, 0:3. Nagy találata egyben a mérkőzés végeredményét is jelentette.

A Mezőszilas listavezetőhöz méltó játékkal gyűjtötte be a három pontot Kisapostagon. A hazai gárda hősiesen küzdött, de gólt nem szerzett.”

A két edző így nyilatkozott:

Sági Csaba, Kisapostag:
– Igazolta Mezőszilas, hogy megérdemelten foglalja el a tabella első helyét. A büntetőt ha berúgjuk, talán nyitottabbá tehettük volna a mérkőzést.
Szepesi Sándor játékos-edző, Mezőszilas:
– Küzdelmes mérkőzésen kerekedtünk felül ellenfelünkön. Dicséret illeti az egész csapatot.

A Kisapostag - Mezőszilas Megye III-as mérkőzés képgalériája>>
A Kisapostag – Mezőszilas Megye III-as mérkőzés képgalériája>>

Kisapostag – Mezőszilas 0-3 (0-1)
Kisapostag 50 néző. Játékvezető: Somogyvári Attila. Asszisztensek Kovács Márk, Árkocsovics Ominik.

Kisapostag: Hegedűs S. Löttös V.,Trifu N., Major T., Pék T., Oláh Á., Déne S., Szőcs A., Varjas Cs., Berczeli K., Törjék V. Csere: Hruby T.
Mezőszilas: Papp Csaba, Szepesi S., Csendes Z., Pajor J., Sülyi Z., Nagy Z., Paulovics J., Horváth R., Bajor B., Porvázsnyik S., Kovács Z. Cserék: Kopácsi Á. Bódai R.

Gólszerzők: Porvázsnyik Sándor, Horváth Richárd, Nagy Zoltán
Jók: Mindenki, Mezőszilasnál az egész csapat.

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM