Óriási játékosmozgás várható a Kápolnásnyék és a Velence között!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Menus Tamás távozik Kápolnásnyékről, székhelyét a szomszédos Velence településre teszi át, ahol új csapat épül. Visszatér a KVSE vezetőségébe Radó László, ezzel együtt erősödik a “pesti-vonal”.

Menus Tamás személyesen erősítette meg, távozik a Kápolnásnyék kispadjáról. A vezetőedző már télen is benyújtotta lemondását az elmúlt évekhez képest kiemelkedően jó eredmények ellenére, akkor végül maradt még egy fél szezont. Bár Menus Tamás hosszú távra tervezett a KVSE csapatánál, idén nyáron mégis váltani fog, melyről később még részletesen beszámolunk egy interjú keretein belül.

Menus Tamás Velencére teszi át székhelyét. A Megye I-ből kieső patinás gárda kispadjára egészen nagy nevek pályáztak, végül az ex-nyéki tréner lett a befutó. Nem volna meglepő, ha Menus Tamással tartana jó pár nyéki játékos, bár biztosan lesznek, akik maradnak a zöld-fehéreknél.

Velencéről a hírek szerint a Pest megyéből igazolt játékosok többsége Kápolnásnyékre vándorolhat. A KVSE vezetőségébe visszatérő Radó László a múltban is támogatta a főváros közeli játékosok szerződtetését, úgy tűnik, ezen a nyáron is ez lesz a forgatókönyv.

A Pátka és a Bodajk között is hasonló játékosanyag-csere történhet, mint a Kápolnásnyék és a Velence között. A pátkai játékosok közül sokan tartanak majd Takács Viktorral Bodajkra, a bodajkiak számára viszont megnyílik az út így az előtt, hogy Pátkán folytassák pályafutásukat a megüresedett helyeken.

Izgalmas átigazolási hajrá elé nézünk…

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?