Meglepte a Bodajk a Fehérvárcsurgót a derbin!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szomszédvár rangadót játszott egymással a Bodajk és a Fehérvárcsurgó. A bodajkiakat sokan leírták a találkozó előtt, ám rácáfoltak a papírformára Somogyiék.

A Fehérvárcsurgó tudósítója így fogalmazott:
“Viharos szélben kellemetlen hűvös időben játszottuk a soron következő bajnoki mérkőzésünket. Nem igazán megy nekünk ez a szerda, szombat ritmus. Nem tudunk megfelelően koncentrálni. Nem akarom felmenteni a játékosokat, de egy rossz talajú pályán ez még hatványozottabban jelentkezik.

Alapvetően a csapat igyekezett azt játszani amit megbeszéltünk. Kezdeményezett és bátran játszott előre. Csak hát sajnos azok a fránya végjátékok valahogy nem akartak sikerülni. Szokás szerint a kapufáról is kifelé jött a labda vagy rossz döntést hozott a játékosunk ziccer helyzetben. Tudható, hogy több játékosunk kényszer poszton játszik, de azért fájó, hogy sok helyzetet elpuskázunk. Nagyon keserű tud lenni az is amikor az ellenfeled semmi helyzetből viszont rúg két gólt. A végére már három támadóval játszottunk, de ez sem vezetett eredményre, így vereséggel vonultunk le a pályáról.”

Bodajk – Fehérvárcsurgó 2-1 (1-0)
Bodajk, vezette: Jakab Zoltán

Bodajk: Csizmadia – Meszlényi, Kovács T., Kovács J. (Enyed), Somogyi, Gergő, Molnár T., Tóth Sz. (Szabó A.), Falvai, Tóth Á., Fenyvesi Á. (Fenyvesi M.).
Fehérvárcsurgó: Guti – Kindl, Nagy B., Veres, Herczeg, Pálfi, Zs. Nagy (Dreska), Andocsi (Bernáth), Baksa, Németh D., Lascsik. Edző: Mesics János.

Gólszerzők: Molnár T. (40.), Tóth Á. (61.) ill. Herczeg (53.).

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM