A Seregélyes kapusa is gólt lőtt a Nagykarácsonynak! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Alaposan elpáholta vendéglátóját a Seregélyes. A dobogóra hajtó csapat ötödik gólját nem más, mint a seregélyesi hálóőr lőtte.

A forduló előtt a harmadik helyezett Enyinggel azonos pontszámmal álló Seregélyes a kieső helyen tanyázó Nagykarácsony otthonába látogatott. A vendégek a papírformának megfelelően már az első 45 percben eldöntötték a pontok sorsát, Rácz és Penczer is duplázott. A második játékrészben már alacsonyabb fokozaton játszottak a seregélyesiek, ám a hajrára maradt a slusszpoén. Büntetőhöz jutott a Seregélyes, a tizenegyest a kapus, Závotka végezte el, aki szintén feliratkozott a góllövőlistára. A seregélyesiek így kiütéssel verték az egyre reménytelenebb helyzetbe kerülő nagykarácsonyiakat.

Győzelmének, valamint az Enying pontvesztésének köszönhetően egy helyet előre lépett a Seregélyes, mely az immáron harmadik Szabadegyházával áll azonos pontszámmal. A Nagykarácsony maradt 15., hárompontos lemaradásban a bennmaradást érő helyen álló Rácalmástól.

Nagykarácsony - Seregélyes

kép 1 / 49

Nagykarácsony – Seregélyes 0-5 (0-4)
Vezette: Rózsa Ádám.

Nagykarácsony: Komáromi – Harasztia, Jeney, Tábi, Brogyányi, Wadolowski (Horváth Zs.), Simon, Gál (Klics), Szabó M., Felföldi, Rabijász. Edző: Mergl István.
Seregélyes: Závotka – Druzsin, Miklós, Princz, Penzer (Szurovcsják R.), Szurovcsják L., Helbig (Szurovcsják N.), Györe, Rácz, Ihász (Dezső), Benczik (Kű).

Gól: Rácz (5., 45.), Penzer (22., 39.), Závotka (80.).

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM