Eldőlt a bronz sorsa Kulcs és a Cece között?

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Megye III. Dél csoportban úgy tűnik, a Kulcs és a Cece közül csak az egyik csapat szerezhet érmet. A két gárda egymás elleni csatája után már körvonalazódnak az erőviszonyok.

A Cece tudósítója így fogalmazott:
“Irtózatosan rossz pályán, az első 20 percben alaposan ráijesztettünk a hazai csapatra, mert három 100%-os ziccert is kihagytunk. Utána magára talált együttesünk, és egy védelmi hibánk gólt eredményezett. Még a félidő vége előtt azért sikerült Sümegi Ádámnak egyenlíteni.

A második játékrész során amíg bírta erővel mindent megtett csapatunk, de a fiatalabb, és gyorsabb csatárokkal felálló kulcsi alakulat remek kontrákat vezetve három gólt rúgott zsinórban, és megnyerte a mérkőzést. A helyzeteink most is megvoltak, és megint hiányzott 3-4 kezdő játékos, így kevés esélyünk volt.”

A csoportot 36 ponttal, 15 mérkőzéssel vezeti a Mezőszilas. Mögötte három csapat is 28 ponttal rendelkezik, a Vajta 14 meccset játszott, a Kulcs 15-öt, a Cece pedig már 17 találkozót vívott meg. Még hat forduló maradt hátra, így elvileg bármi lehetséges, ám a Cece ezzel a vereséggel nagyon nehéz helyzetbe került, hiszen mindhárom élcsapat ellen lejszotta már hatpontos rangadóját, így nehezebben hozhat ellenfelein pontot.

Kulcs – Cece 4-1 (1-1)
Kulcs, vezette: Nagy K.

Kulcs: Nagy G. – Pulai (Ócsai 65.), Völcsei, Subi, Topp, Balla (Biró 78.), Simon, Mácsfalvi (Cserkuti 65.), Somogyi, Erdélyi, Fehér.
Cece: Kovács A. – Csizmadia, Lakatos, Bognár Zs., Bögyös R., Bognár T. (Bögyös P. 74.), Szabó A., Kovács Z., Sümegi (Barabás 78.), Bögyös Á., Tóth I.

Gólszerzők: Balla (3., 76.), Subi (67., 89) illetve: Sümegi (41.)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM