Hősiesen küzdött a Dinnyés a Főnix ellen! CSAPATKÉP!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A tavasszal jelentősen javult a Dinnyés eredménysora, így mindenki feszülten várta, mire lesz képes a gárda a bajnokság során makulátlan mérleggel rendelkező listavezető Főnix ellen.

A Dinnyés sereghajtóként telelt, ám a tavasszal három győzelem mellett egy döntetlen állt a csapat neve mellett, így veretlenül várta az éllovas Főnix elleni ütközetet. Nem volt azonban minden gördülékeny a dinnyésiek háza táján, hiszen a az utóbbi másfél szezonban a védelem oszlopos tagjának számító Rédl ezúttal is hiányzott. Rédl ráadásul a népszerű közösségi portálon összeszólalkozott egy olyan helyi játékossal, aki éppen a “fehérvári garnitúra” érkezésekor szorult ki a kezdőcsapatból, mely csomagnak a tar bekk is tagja volt.

A Főnix eredménysora továbbra is impozáns, hiszen a Főnix nemcsak hogy minden találkozóját megnyerte, de még gólt sem kapott – a 150 rúgott gól is tekintélyt parancsoló statisztikai adat.

Valamivel szívélyesebb fogadtatásban részesítette a Dinnyés a Főnixet, mint fordítva történt. A fehérváriak minden gépjárműve helyet foglalhatott a pályához tartozó parkolóban, senkinek sem kellett az út túloldalán, egy elhagyatott erdős területen lezárnia közlekedési eszközét. A Főnix azonban nem bizonyult hálás vendégnek a kedves gesztus ellenére sem, és az őszi mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is hamar megszerezte a vezetést, az ezen a délutánon kirobbanó formában játszó Szalai révén már a harmadik percben zörgött a Dinnyés hálója. Újabb három minutumra rá Király J. is beköszönt, a gólkirályi címre hajtó támadó a 14. percben le is zárta a meccset. A félidőre már hét góllal terhelték a Főnix támadói Berényi hálóját.

A szünet után már csak az volt a kérdés, vajon megtörik-e a jég, és kap-e gólt a Főnix. Nos, ez a csoda nem történt meg, viszont Szalaiék lőttek még négyet, így 0-11 lett a vége.

Dinnyés 2016/2017
Dinnyés 2016/2017

Dinnyés – Főnix 0-11 (0-7)
Dinnyés, vezette: Kalauz L.

Dinnyés: Berényi – Erdei, Pintér, Pomázy, Borbély, Motel, Korponai, Kovács T. (Sturcz 53.), Rácz (Tillmann 74.), Firgi, Hajdú.
Főnix FQL System: Barsch – Totsche, Galaczi, Szalai, Puhnyák (Jófejű 60.), Király J., Király P. (Pavlik 67.), Kovács K., Schäffer, Bognár, Fésű.

Gólszerzők: Szalai (3., 36., 42., 85.), Király J. (6., 14.), Bognár (25.), Schäffer (44.), Totsche (48., 60.), Király P. (54.)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM