Döbbenet! Tízet vágott a Lepsény a Nagylóknak!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Elképesztő eredmény született a Megye II-ben, az LMSK az előtte álló Nagylók hálóját alaposan megtömte. A lepsényi sztárcsatár, Horváth Albert egymaga ötöt vállalt. 

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:
“Kedvező eredmények és győzelmünk esetén akár kettő helyet is ugorhatunk felfelé a tabellán. Ez volt a meccs előtti motivációnk, és ezzel a lendülettel is kezdtük a találkozót. Már a 9. percben megszereztük a vezetést Horváth Albi találatával, melyet Bagó megduplázott a 13.percben, 2-0. Ezután Horváth percei következtek, mivel 12 perc alatt három gólt szerzett, 5-0. A szünet előtt még Csizmadia és Bagó is betalál, így 7-0 volt a félidőben.

A második játékrész elejét sikerült átaludni, amit a Nagylók két góllal büntetett, 7-2. Ez némiképp felébresztette a csapatot és ismét magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Ennek köszönhetően jött ismét egy Horváth gól, valamint Baráth Bence is kétszer a kapuba talált, kialakítva ezzel a mérkőzés végeredményét, 10-2.

Elmondható tehát, hogy megérdemelten tartottuk itthon mindhárom pontot ezen a gólzáporos mérkőzésen.”

LMSK Cobra Sport – Nagylók 10-2 (7-0)
Vezette: Nagy Tamás.

LMSK Cobra Sport: Kovács Z. – Kovács I., Zsiga, Sütő (Dicső), Horváth A., Csizmadia, Bagó, Halász, Baráth, Cziczinger, Nasta.
Nagylók: Farkas Z. – Vörös B., Tórizs, Killer, Fodor (Varga Á.), Polányi, Erős, Molnár T., Kulcsár, Papp K. (Tóth L.), Asbóth.

Gólszerzők: Horváth A. (6., 16., 19., 28., 72.), Baráth (82., 89.), Bagó (13., 45.), Csizmadia (42.) ill. Asbóth (49.), Tórizs (66.).

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM