Diadalmas hétvégét zárt a Videoton Baráti Kör!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Videoton Barát Kör utánpótlás csapata gólfesztivált rendezett a Fehérvárcsurgó ellen, míg a felnőttek alaposan meglepték a móriakat, és egyre inkább stabilizálják helyüket a másodosztályban.

Az U16 korosztályos csapat, és a felnőttek is győztes mérkőzéssel köszöntek el Kupeczik Krisztiántól, akit az egyesület nevében az alapító, Juhász László egy személyre szóló mezzel és kitüntetéssel díjazott.

vbke1

18118718_1353208064763551_2229604837135161268_n

A képen a VBKE U16-os, U19-es és felnőtt csapata látható, és a Bozsikos korosztály képviselői. Az április 23-ai mérkőzés végén az egyesület alapítója, Juhász László köszöntő szavai után elbúcsúztattuk Krisztián Kupecziket, aki már úton van új állomáshelyére a tengeren túlra. Minden jót kívánunk neki! - írja a VBKE facebook oldala
A képen a VBKE U16-os, U19-es és felnőtt csapata látható, és a Bozsikos korosztály képviselői. Az április 23-ai mérkőzés végén az egyesület alapítója, Juhász László köszöntő szavai után elbúcsúztattuk Krisztián Kupecziket, aki már úton van új állomáshelyére a tengeren túlra. Minden jót kívánunk neki! – írja a VBKE facebook oldala

VBKE U16 – Fehérvárcsurgó 11-0

A VBKE utánpótlás csapata gálázott a Fehérvárcsurgó ellen
A VBKE utánpótlás csapata gálázott a Fehérvárcsurgó ellen

Videoton Baráti Kör – Mór II 4-2 (2-1)
Székesfehérvár, vezette: Cérna János.

Videoton Baráti Kör: Viniczai Á. – Juhász, Barna Mi. (Pál), Nagy K., Balogh Á. (Polacsek), Géri (Kupeczik), Szabó F. (Németh D.), Sasvári, Tóth S. (Barna Má.), Nagy V., Jirka. Edző: Zimmerman Tamás.
Mór II: Diós – Hárer, Sebestyén, Stéger (Bernáth), Vachtler Sz., Nyevrikel Gá., Koller (Szántó), Dreska (Nyevrikel Ge.), Wachtler G., Maxim Daniel, Elek (Schábel).

Gólszerzők: Juhász (20.), Barna Mi. (42.), Balogh Á. (77.), Nagy K. (83.) ill. Stéger (6.), Maxim Daniel (54.).
Kiállítva: Wachtler G. (80.)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM