Alba Liga I: Az utolsó fordulóra maradt a döntés!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A tulajdonképpen hatcsapatossá fogyatkozó székesfehérvári városi kispályás bajnokság elitcsoportjában az utolsó mérkőzésen dőlhet el az elsőség kérdése.

Legutóbb két hete jelentkeztünk összefoglalóval az Alba Liga I. osztályával kapcsolatban. Azóta két fordulót játszottak le – minő meglepetés, az eredménysor ezúttal sem teljes.

A 19. fordulóban a Sárépszer és a Four-Trans meccsén egyetlen gól döntött a Sárépszer javára, így utóbbi gárda kiszállt gyakorlatilag a bajnoki címért folyó versengésből. A Fehrer Hungária nem kis meglepetésre kiállt a Masterplast ellen, ám ebben sok köszönet nem volt, hiszen 10-1-re kikaptak a Masterplast együttesétől. A Főnix 2-2-es remit ért el a listavezető Boiron Homeopátiával szemben.

A 20., azaz utolsó előtti játékhéten az éllovas Boiron Homeopátia a második helyzett Sárépszer Kft. ellen játszott csúcsderbit. A listavezető szerzett vezetést Király Bence góljával, ám Mayer egyenlített a félidő vége előtt. A meccs hajrájában, négy perccel a vége előtt Hancsák úgy tűnt, kicsikarja a Sárépszernek a győzelmet, ám egy percre rá jött az egalizálás Király Bencétől, így megosztoztak a pontokon a csapatok. A Bádogos 3-1-re kikapott a Főnixtől, ahogyan azt a papírforma ígérte. A Four-Trans és a Masterplast ütközete május 3-ára van kiírva, azaz a 21. forduló után játsszák le azt a találkozót.

albatabella

Az utolsó körben a Fehrer Hungária Kft. a Four-Trans ellen meccsel, a Four-Trans szerencsés esetben az ötödik helyről a harmadikra is előre ugorhat egy győzelemmel. A Boiron Homeopátia a Masterplast vendége lesz, a Boironnak elegendő egyetlen pont a biztos elsőséghez, ezt az összecsapást április 26-án rendezik. A Sárépszer lemaradása három pont az éllovassal szemben, ráadásul gólkülönbsége is néggyel rosszabb, így különös csillag alakzatnak kell lennie április 27-én ahhoz, hogy a Bádogos elleni mérkőzés után a Sárépszer mondhassa magát bajnoknak. Nem tévedés, az utolsó fordulót sem egy időben rendezik, hiába dönt a végső sikerről. Lássuk be, vannak fontosabb dolgok is az ilyen logisztikai szervezésnél, mint például a földművelés, amit hamarosan már sötétedés után is zavartalanul lehet majd folytatni.

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM