Megint röpködtek a büntetések: 7 Fejér vármegyei klub osztozhat 225 ezer forintnyi bírságon

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III, Öregfiúk, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Egy vármegye hármas csapatot szurkolói incidens miatt büntettek meg, nem is akárhogyan.

Csákberény: 25 ezer forint

A csákberényi öregfiúk csapatnak a Vármegyei Öregfiúk Bajnokság Nyugati Csoportjának 20. fordulójában lett volna mérkőzése, ami elmaradt. A 2024. május 4. 17:00 órára kiírt Iszkaszentgyörgy – Csákberény meccs pontjait az iszkaiak kapták.

Mivel a Csákberény nem állt ki, a klub 25 ezer forintos csekket kapott.

Káloz: 25 ezer forint

A káloziaknál az egyik utánpótlás csapatnál voltak létszámproblémák. A klub U-13-as csapata a a Vármegyei U-13 Bajnokság Déli Csoportjának 16. fordulójában nem állt ki.

Az együttes Polgárdin meccselt volna a helyi csapattal. A 2024. május 3. 17:00 órára kiírt Polgárdi – Káloz mérkőzés elmaradt.

A Káloz SE ugyancsak 25 ezer forintos büntetést kapott.

Baracska: 25 ezer forint

Baracska öregfiúk csapata az ünnep utáni hétvégén nem tudott kiállni soros bajnoki mérkőzésére. Az ominózus meccs a Vármegyei Öregfiúk Bajnokság Keleti Csoportjának 20. fordulójában volt.

A baracskaiaknak Gárdonyba kellett volna elutaznia. A találkozó azonban elmaradt.

Mivel a Baracskai TC csapata nem állt ki, szintúgy 25 ezer forintos bírságban részesült, mint a fenti klubok.

Előszállás: 55 ezer forint

Az előszállási csapat U-16-os együttesének a Vármegyei U-16 Bajnokság Déli Csoportjának 18. fordulójában maradt el egy meccse. A gárda nem állt ki a 2024. május 5-én 10:00-ra kiírt Előszállás – Kisláng találkozóra.

Az előszállásiakat miután nem álltak ki 25 ezer forintra büntették.

Előszállásnak van egy női csapata is. A Vármegyei Női Bajnokság 8. fordulójában a Mór – Előszállás mérkőzés az Előszállás hibájából elmaradt.

Az a találkozó 2024. május 1. 17:30 órára volt kírva. A pontokat a móriak megkapták.

Az Előszállást így ezen a héten két okból is megbüntették, a női csapat ki nem állásáért 30 ezer forintos büntetést kapott az együttes.

Besnyő: 40 ezer forint

A besnyőiek felőtt csapatának a Vármegyei II. Osztály Felnőtt Bajnokság Déli Csoportjának 22. fordulójában lett volna jelenése Adonyban. A 2024. május 5. 17:00 órára kiírt Adony – Besnyő mérkőzés azonban nem került megrendezésre, ahogyan azt előre jeleztük is.

A vétkes besnyőieket 40 ezer forintra büntették.

Rácalmás: 30 ezer forint

A rácalmási felnőtt csapat sem állt ki a hétvégén. A Vármegyei III. Osztály Felnőtt Bajnokság Déli Csoportjának 22. fordulójában a Nagylókkal kellett volna meccselnie az almásiaknak.

A 2024. május 5. 17:00 órára kiírt Nagylók – Rácalmás mérkőzés azonban a Rácalmás hibájából nem kezdődött el. A Nagylók megkapta a pontokat 3-0-ás gólkülönbséggel.

A Rácalmás 30 ezer forintos bírságban részesült.

Sárosd: 25 ezer forint

A sárosdi öregfiúk csapat a Baracs elleni mérkőzésre nem állt ki a hétvégén. A találkozót a Vármegyei Öregfiúk Bajnokság Keleti Csoportjának 20. fordulójában rendezték volna meg.

A 2024. május 4. 17:00 órára kiírt Sárosd – Baracs mérkőzés azonban kezdetét sem vehette. A baracsiak természetesen megkapták a pontokat.

A Sárosd együttesét 25 ezer forint pénzbüntetésre ítélték.

Vajta: nincs pénzbüntetés

A hétvégi LMSK – Vajta mérkőzésen a vendégcsapat egyik szurkolója sportszerűtlen magatartást tanúsított. A Vajta ezúttal megúszta a pénzbüntetést.

Ugyanakkor a soron következő egy idegenbeli mérkőzésére szövetségi ellenőrt fognak kirendelni. Ennek költségét a vajtaiaknak kell állnia.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?