10 gólt hozott az Alba Liga utolsó két mérkőzése

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Lezárult az összes pontvadászat az Alba Ligában.

Már jóval korábban eldőlt minden csoportban az, hogy mely csapatok végeznek érmes helyeken. Ezen a héten csak az volt a kérdés, hogy mi lesz az együttesek pontos sorrendje a III/a. osztályban.

Hétfőn a 22. fordulóból elmaradt mérkőzésen az Iurdica és a MOTE izgalmas mérkőzést játszott egymással. Az Iurdica kétszer is vezetett, mindkétszer Tímár Krisztián vette be a MOTE hálóját.

Mindkét találatra érkezett azonban válasz, előbb Jakab Gábor, majd Tornyai Viktor zörgette meg a hálót. A csapatok végül megosztoztak a pontokon.

Az Iurdica FC így maradt a hetedik, pedig ha nyert volna, hatodikként zárt volna. A MOTE maradt a nyolcadik, ahonnan nem volt esélye elmozdulni.

Iurdica FC – MOTE 2-2

A másik hétfői találkozó a 16. fordulóból elhalasztott Kalafa SE – MÁV Előre Öregfiúk összecsapás volt. A Kalafa SE nagyon simán nyerte az alsóházi rangadót. Gódány Péter mesterhármassal vette ki a részét a sikerből.

A találkozó tétje az volt, hogy melyik végez az utolsó előtti illetve az utolsó helyen. Végül a Kalafa SE lett a tizedik, a MÁV Előre Öregfiúk pedig a 11. helyen zárt.

Kalafa SE – MÁV Előre Öregfiúk 6-0

Az ALBA LIGA III/a. osztály végeredménye:
1. SHS Építő 47p
2. ZULU
3. Győztes Gólig 39p
4. Emerson-Fehérvári Mustangok 33p
5. MIE 29p
6. Feketehegy SE 28p
7. Iurdica FC 27p
8. MOTE 20p
9. K.F.T. 20p
10. Kalafa SE 17p
11. MÁV Előre Öregfiúk 12p

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?