Rossz hírünk van az adonyi szurkolók számára

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Tegnap még senki sem gondolt erre.

Az Adony a bajnokság kezdete óta tempósan gyűjti a pontokat a vármegye kettes déli csoportban. A csapat eddig 19 bajnoki mérkőzésből 15-öt megnyert, 3 alkalommal játszott döntetlent és csak egyszer szenvedett vereséget.

Most vasárnap, május 5-én 17:00-tól az Adony a Besnyő együttesét fogadta volna. A találkozó azonban minden bizonnyal nem kerül megrendezésre.

Erre enged következtetni az, hogy az MLSZ adatbankjában a mérkőzésre nem lehet rákattintani. Ilyen esetben a találkozók rendre elmaradnak.

Könnyen lehet, hogy a besnyőiek nem vállalják a játékot az éllovas ellen. Ez nem volna meglepő, hiszen a besnyőiek mostanában több súlyos pofonba is beleszaladtak.

Március végén a Seregélyes 9-0-ra győzte le a benyői csapatot. Április elején az Aba Sárvíz 12-1-re győzte le a sereghajtót.

A legutóbbi két mérkőzésén a csapat kilenc gólt kapott, miközben csak egyet rúgott. Otthon 4-0-ra kaptak ki Koller Kristófék a Nagyvenyimtől, míg az Előszállás 5-1-re páholta el az együttest.

Az utóbbi mérkőzésen éppen 11 fővel jelent meg a sereghajtó. Előtte, a venyimiek ellen egy cseréje volt a gárdának.

A Besnyő a 13 csapatos csoport utolsó helyén áll 8 ponttal. Az együttes akár még két helyet is javíthatna, ha a szezon végéig sikerülne legalább kétszer nyernie, de már egy sikerrel is megelőznék a besnyőiek a Sárszentmihály együttesét.

Papíron nem esik ki az osztályból senki, ám ilyen eredménysor után erősen kérdéses, hogy jövőre is a vármegyei másodosztályban indul-e a Besnyő. Ugyanez persze a Sárszentmihály csapatáról is elmondható.

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?