Magyar Balázs lett a Martonvásár ifi csapatának edzője!

Fejér megye, Fejér Megye I, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Martonvásár Sport Klub felnőtt csapatának ikonikus játékosa lett a következő szezont a Megyei I. osztályban megkezdő martonvásári ifi trénere.

A Martonvásár Sport Klub facebook oldala így számolt be az ificsapat háza táján történt változásokról:

“Július 21-én tartotta megbeszélését az újjáalakuló ifi csapat, mint ismeretes a 2017/2018-as szezonban a megyei I.-osztályban fognak indulni. Az edző a felnőtt csapat meghatározó játékosa, Magyar Balázs lesz, aki elmondta a megjelenteknek, csak azokra számít akik a teljes szezont végig akarják csinálni, becsülettel akarnak edzeni, és minden mérkőzést meg akarnak nyerni, kiállnak egymásért mind a csapaton belül és azon túl is, a “kiskirályok és a durcizók” előtt zárva marad az öltöző ajtó.

A felkészülési programban heti 3 edzés szerepel, amiből az egyik erőnléti lesz. Balázs munkáját Provoda Jodes is segíti. aki az erönléti edzésekért felel és hogy a srácok “a strandon is jól nézzenek ki”.

Az első edzés július 25-én kedden 18.00-órától lesz a sportpályán, amit 20.00-kor sportorvosi vizsgálat követ majd. A bajnokság augusztus 12-én indul. A keret még nem teljes, mivel pár “régi” játékos úgy döntött, sok éves munkát eldobva, a felnőtt játékossá válás kapujában befejezik pályafutásukat…

Az átigazolási időszak még messze nem zárult le, a környékbeli településekről többen is jelezték, hogy csatlakoznának a csapathoz, őket szívesen látjuk. Jelen versenykiírás alapján 5 fő szerepelhet egy időben a pályán (túlkoros), akik 1997. január 1-én és utána született labdarúgók. A többi játékos 1999. január 1. és 2002. december 31. között születettek lehetnek.

Aki kedvet érez hogy itt játsszon egy lelkes összetartó győzelemre éhes csapatban, azt szívesen látjuk a kedd 18.00-órai edzésen, vagy keresse “Magyit”.”

Magyar Balázs lett a Martonvásár ifi csapatának edzője - fotó: Martonvásári Sport Klub facebook
Magyar Balázs lett a Martonvásár ifi csapatának edzője – fotó: Martonvásári Sport Klub facebook

Fotó: Martonvásári Sport Klub facebook

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?