Kiütéssel nyerte a hatpontos meccset az LMSK! FOTÓ!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az őszi szezon utolsó fordulójában az LMSK a Besnyőt fogadta. A hazaiaknak győzelemre volt szüksége ahhoz, hogy átugorják a tabellán riválisukat.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:
“Az őszi szezon utolsó mérkőzésén mindenképpen győzelemmel szerettünk volna búcsúzni szurkolóinktól, és ebben a felfogásban is kezdtük a találkozót. Az első húsz percben ráerőltettük akaratunkat a vendégekre, és uraltuk a mérkőzést. A félidő felénél azonban érthetetlen módon látványosan visszaesett a játékunk, és a Besnyő veszélyeztetett inkább. Bátran kijelenthetjük, hogy a szünet jól jött a csapatnak…

A félidőben rendeztük sorainkat, és újult erővel kezdtük a második játékrészt. Lelkesedésünk a 63. percben érett góllá, amikor Horváth Albi a kapuba talált. A 69. percben Bagó is eredményes volt, így már 2-0 volt a képzeletbeli eredményjelzőn. A 76. percben büntetőhöz jutott csapatunk,amit Blaski értékesített, 3-0. A végét jelző hármas sípszó előtt egy tetszetős támadást sikerült még góllal befejezni Blaski Mikinek, kialakítva ezzel a végeredményt.

A második félidőben nyújtott teljesítményünknek és lelkesedésünknek köszönhetően joggal állíthatjuk, hogy megérdemelten tartottuk itthon mindhárom pontot.

LMSK – Besnyő 4-0 (0-0)
Lepsény, vezette: Krajcsovics Adrián

LMSK: Kovács Z. (Dicső) – Nasta, Kovács I., Horváth A. (Gyenis), Csizmadia Sz. – Bagó, Mocher (Blaski), Halász, Sütő (Baráth) – Cziczinger, Szántó D.
Besnyő: Gregorich Á. – Béni, Takács, Berkes, Kovács J. (Czeilinger), Baranyai, Lehel, Góman, Hepp (Sebestyén), Mészáros, Deli. Vezetőedző: Rákász Kornél

Gól: Horváth A. (63′), Bagó (69′), Blaski (76′, 89′)
Kiállítva: Czeilinger (85′, Besnyő)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM