Kitömte a Kápolnásnyék a Csórt

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

“A szurkolók dideregnek, disznót vágnak, harmadszorra fejtik át a bort, na meg mennek a szőlőbe metszeni” – írja a csóri tudósító.

A Csór tudósítója így fogalmazott:

“A tavasz, bár bátor lendülettel, de erre a hétvégére némileg visszafogva érkezett el a megyei labdarúgópályákra. Mivel csapatunk Kápolnásnyéken lépett pályára, ezért már szombaton harcba szállt. Kisebb átalakuláson mentünk keresztül, mint ahogy már korábban jeleztem. Így aztán csak abból tudtuk felmérni a tavaszi erősségünket, hogy a fehérvári műfüvön lejátszottunk négy mérkőzést. A véleményem az, hogy március közepénél előbb nem kezdeném a megyei osztályokban a lebonyolítást. Sietni minek? Ekkor még nagy az energiaveszteség, sok az influenzás, tombol a farsang… A szurkolók dideregnek, disznót vágnak, harmadszorra fejtik át a bort, na meg mennek a szőlőbe metszeni. A játékosok nem csak a saját örömükre játszanak!

Nyéken ebben az összeállításban kezdtünk:

Kalapács Ádám – Balázsik, Cserna, Radnics, Zs. Nagy – Kásler, Tolnai, Kaufmann, Kalapács Roland – Budai, Lehota.

Mivel a mérkőzés időpontjában teke bajnokit játszottam, ezért jelenlétemmel nem tudtam segíteni csapatunkat. Így aztán az ilyenkor megszokott távirati stílust alkalmazva próbálom összefoglalni a jegyzőkönyvben olvasottakat. Remélem, hogy majd a játékosok pár gondolatot megosztanak, hogy mi is történt.

A hazaiak a 36. percben szerezték meg a vezetést, majd gyorsan a 39. percben is betaláltak. Ez volt a félidő. Az összeállításból kitűnhet, hogy sem Jimmy a kapusunk, sem a csapat két motorja (Právics és Pécsi) nem volt hadra fogható. Jimmyvel beszéltem, ő apai örömökben részesült, kislányát kísérte el az ovis farsangra. A második félidőben sokáig nem változott az eredmény. Csak a 87. percben tudták a hazaiak a harmadik góljukat megszerezni. A végeredmény 3-0.

Pályára léptek még: Vári, Katona, Mundi, Vidermann

Külön szeretném köszönteni, egyben szeretnék gratulálni Cserna Barnabásnak, aki 100. alkalommal lépett pályára hivatalos mérkőzésen a csóri felnőtt csapatban! Köszönjük Barnus!

A következő meccsünket március 3-án (vasárnap 14.30-kor) játsszuk a Pákozd ellen, immáron hazai pályán.”

Kápolnásnyék – Csór 3-0 (2-0)
Kápolnásnyék, vezette: Pekker Bálint

Kápolnásnyék: Kalapács M. – Kharboutli, Salacz, Varga J., Csibi (Varga J. P. 86.), Lukács, Oros (Peng 72.), Kiss (Mészáros 81.), Szentgyörgyi (Zsohár 88.), Eipl, Czottner Á. Vezetőedző: Höltz Richárd
Csór: Kalapács Á. – Balázsik, Zs. Nagy, Cserna, Radnics, Budai (Vidermann 87.), Kásler (Mundi 80.), Tolnai (Katona 60.), Lehota (Vári 79.), Kalapács, Kaufmann.

Gól: Lukács (36., 87.), Csibi (39.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?