Interjú: Zsilovics Dávid Szabadegyházára igazolt!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Seregélyes ősszel legeredményesebb támadója új együttesnél kezdi meg a tavaszi szezont, osztályon belül vált klubot. Rövid interjú a fiatal csatárral.

Zsilovics Dávid elhagyja a Seregélyes csapatát, és Szabadegyházára igazol. A klubváltás okairól magát a játékost kérdeztük.

Ősszel a hatodik helyen zárt volt csapatod, a Seregélyes, 14 mérkőzésen 7 gólt szereztél. Mennyire hoztad ki magadból a maximumot te és a csapat?
Zsilovics Dávid: Próbáltuk minden mérkőzésen hozni a maximumot, egyéni illetve csapat szinten is, ami többé kevésbé sikerült is. Nekem személy szerint volt egy térdsérülésem, ami hátráltatott az őszi szezonban, de már teljesen felépültem.

Korábbi beszélgetésünk során azt mondtad, szeretsz Seregélyesen játszani, ennek ellenére eligazolsz Szabadegyházára. Mi az oka a klubváltásnak? Mivel győzött meg a Szabadegyháza, hogy náluk folytasd?
Zsilovics Dávid: Valóban szerettem Seregélyesen játszani, a csapaton belüli, egymáshoz való hozzáállást elégeltem meg. Szabadegyházáról már ősz elején megkerestek, viszont visszautasítottam őket gondolkodás nélkül. Miután beleuntam az itteni helyzetembe, én kerestem meg őket, hogy szeretnék-e még, hogy ott focizzak.

Zsilovics Dávid ősszel bombagólt lőtt szabadrúgásból

Jelenleg harmadik helyen áll a bajnokságban a Szabadegyháza. Mik a csapat céljai rövid, illetve hosszabb távon?
Zsilovics Dávid: Ebben a szezonban szeretnénk a dobogón végezni, a hosszú távú célokról nem igazán tudok mit mondani, hiszen csak pár hete vagyok Szabadegyházán.

Mivel osztályon belül váltasz csapatot, így tavasszal volt klubod, a Seregélyes ellen is játszani fogsz majd. Mire számítasz a seregélyesi szurkolók részéről?
Zsilovics Dávid: Hát, ez egy jó kérdés. Biztosan lesz aki köpködni fog utánam, de reménykedem benne, hogy nem ez a fajta viselkedés lesz többségben.

zsilovics1606165Zsilovics Dávid tavasszal már a Szabadegyháza színeiben riogathatja a hálóőröket

Kispályán a Pasa Kebab Dávid-Kiss Kft. együttesébe vagy leigazolva. Ősszel három mérkőzésen egy gólt szereztél. Miért csak ilyen kevés mérkőzésen szerepeltél?
Zsilovics Dávid: Mint mondtam, sérüléssel bajlódtam, illetve a szabadidőm sem engedte sokszor, hogy menjek kis pályára focizni.

Jelenleg a nyolcadik, utolsó helyen álltok a tabellán, de a Fehrer Hungária Kft. ugyanannyi ponttal rendelkezik, mint ti. Mit gondolsz, őket meg tudjátok majd előzni a végelszámolásnál?
Zsilovics Dávid: Nem tudom, hogy meg tudjuk-e előzni őket, de valószínű. hogy kis pályán is csapatot váltok és visszamegyek a régi csapatomhoz.

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM