Pál István: Velencén minden percemnek tétje lesz!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Pál István utoljára a Velence színeiben lépett pályára a Megyei I. osztályban, melyhez néhány év kitérő után ismét visszatér. A veterán csatárral az előtte álló kihívásokról beszélgettünk.

plaigazolasAmint értesültünk az átigazolási hírről, mely szerint Pál István Ráckeresztúrról Velencére igazol, elsőként adtuk olvasóink tudtára. A játékossal azonnal felvettük a kapcsolatot, hogy interjút készítsünk vele, aki türelmet kért, mielőtt megismeri csapattársait és együttese tavaszi terveit. A három napja 45. születésnapját ünneplő labdarúgó rendkívül szimpatikusan nyilatkozott, és úgy gondolja, kissé túlzó, hogy szenzációként állítjuk be a játékostranszfert. Ugyanakkor eddigi karrierjére visszatekintve mindenképpen egy rendkívül fontos hír meglátásunk szerint.

Mint azt a játékos elmondta, örömmel látta, hogy ennyien gratuláltak neki az átigazoláshoz, de azt nem sejtette, hogy több mint 100 lájk, hozzászólások, üzenetek és hívások tucatjai fogadják majd – pedig így történt. Azóta két felkészülési találkozón is pályára lépett a Velence színeiben, mindkét alkalommal egy-egy félidőt játszott.

Mivel győzött meg a Velence, hogy ismét náluk játssz?
Pál István: Nyáron is hívott az elnök úr, de akkor a Ráckeresztúrnak már megígértem, hogy maradok fél évet a Megye II-ben segíteni. Télen úgy döntöttem, befejezem, januárban azonban ismét hívtak Velencére. Nem gondoltam, hogy komolyan gondolják, de mégis… Hiába mondtam, hogy abbahagytam, és amúgy is “ezer éves” vagyok… Egy perccel később már Velence játékos voltam – újra.

fdpalgol060629Pál István legutóbbi csapatát, a Ráckeresztúrt bajnoki címhez segítette góljaival

Mi a Velence célja a bajnokságban?
Pál István: A bennmaradás a cél egyértelműen! Változnak az idők… A Velence nem eshet ki, és nem is fog!

Milyen távra tervezel Velencén?
Pál István: Ezen egyelőre nem gondolkodtam. Nyárig biztosan maradok.

Mi az, ami még mindig motivál?
Pál István: Imádok focizni, eddig a sérülések is elkerültek. Ha van tét, akkor az még jobb hatással van rám, és itt minden percemnek tétje lesz. Márpedig én élvezni fogom, még akkor is, mikor levénb****nak majd idegenben, mert tudom, hogy utána – főleg ha kihajtom magam, s még gólt is rúgok – mindig az ellenfél az első, aki megtapsol…????Körülbelül 10 éve ez szokott lenni, remélem, még lesz ebben részem.

Mennyire tartod erősnek a Megye I. jelenlegi színvonalát? Szerinted erősödött, vagy gyengült a mezőny az elmúlt néhány évben?
Pál István: Nem tudom, hogy a színvonal mennyit változott, s azt sem tudom, mennyit fogok érni. Csak abban vagyok biztos, hogy minden Velence mezben töltött percet ajándéknak veszek, s élvezni fogom h ott lehetek, még mindig.

Mivel járulhatsz hozzá leginkább a Velence céljainak megvalósulásához?
Pál István: Ha csak a jelenlétem segít egy kicsit is, akkor az jó. Remélem góllal, gólokkal tudok hozzájárulni a bennmaradáshoz, hiszen ezért hívtak.

palvelence
Pál István tavasszal ismét a Velence színeiben lép pályára

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM