Holnap lesz a Fejér Vármegye Kupa döntő: ingyenes a belépés, de online is lehet nézni a meccset

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Sárbogárd és a Mór meccse dönt a kupa sorsáról. 

Székesfehérváron, a Sóstói Stadionban rendezik meg várhatóan több ezer néző előtt a Fejér Vármegyei Kupa döntőjét. A belépés ingyenes lesz a Sárbogárd és a Mór összecsapására. Aki nem tud kimenni a helyszínre, az ebben a posztban megtalálja, hol tudja megnézni az ütközetet online.

Egyik csapatnak sem volt egyszerű az útja a fináléig

A Mór a harmadik fordulóban csatlakozott be a Fejér Vármegyei Kupa küzdelmeibe. Hazai pályán 2-1-re legyőzte a Maroshegy gárdáját.

A Sárbogárd a negyedik körben játszotta első meccsét a Fejér Vármegyei Kupában. A Tordas ellen hazai pályán 4-2-re nyertek a bogárdiak. Ugyanezen a játéknapon a Mór emlékezetes meccsen verte 4-1-re a Főnix együttesét.

Az ötödik fordulóban a Mór 9-0-ra verte a mindössze 45 percig tartó Bodajk elleni meccset. A Sárbbogárd eközben 3-1-re győzte le a Bakonycsernyét.

A hatodik fordulóban a Mór 2-2-es döntetlent ért el az Ercsi ellen, majd büntetőkkel nyert 4-3-ra. A Sárbogárd 4-0-ra verte a Pátka együttesét.

Jön a döntő, de lesz vele párhuzamosan egy másik meccs is

Hivatalosan tehát a döntő a hetedik forduló, amit a Sárbogárd és a Mór játszik egymás ellen. Ezzel párhuzamosan lesz egy másik mérkőzés is.

Meglepő módon azt a mérkőzést, ami arról hivatott dönteni, hogy melyik csapat jut ötödikként a Magyar Kupa főtáblájára Fejér vármegyéből, szintén 2024. május 22-én 17:00-kor fogják lejátszani.

A Bakonycsernye – Sárosd találkozót a Bakonycsernye Sportpályán bonyolítják le. Vélhetően nem jelentős létszámmal, de azért ez a lépés csökkenti a várható nézőszámot a Fejér Vármegyei Kupa döntőjén.

Fejér Vármegyei Kupa 7. forduló, döntő
2024. május 22. 17:00
Sárbogárd – Mór
Helyszín: Székesfehérvári Sóstói Stadion
Belépés: ingyenes

Fejér Vármegyei Kupa 7. forduló, MK főtábla helyezésről döntő mérkőzés
2024. május 22. 17:00
Bakonycsernye – Sárosd
Helyszín: Bakonycsernye Sportpálya

Kevesebb szurkoló lehet a mérkőzésen egy furcsa döntés következtében

Meglepő volt az a bejelentés, amely szerint ugyancsak szerdán, éppen 17 órától közönségtalálkozó lesz az Arconic-Alba Fehérvár csapatával a Városháza téren. Néhány sportbarátnak döntenie kell, hogy találkozik a bronzérmes kosárlabda csapat tagjaival, edzőivel, és dedikáltat ezt-azt, fotózkodik a kosarasokkal, vagy kimegy, és megnézi élőben a Fejér Vármegyei Kupa döntőt.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?