Fejér Vármegyei Kupa döntő: Elmondták az edzők, hogy mire számítanak

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Pajor László és Németh Bálint is nehéz mérkőzésre számít.

Ahogyan arról már korábban írtunk, 2024. május 22-én szerdán rendezik meg a Fejér Vármegyei Kupa döntőjét. A fináléban a Sárbogárd és a Mór fog megmérkőzni egymással.

A feol.hu készített egy rövid videót a döntő kapcsán, amiben megszólaltak az érintett felek trénerei is. Elsőként Schneider Béla, az FVLSZ igazgatója kiemelte, hogy a Fehérvár FC és a város is partner volt abban, hogy a Fejér Vármegyei Kupa döntőt Székesfehérváron, a Sóstói Stadionban lehessen megrendezni.

Pajor László, a Sárbogárd trénere nehéz mérkőzésre számít. A csapat célja elmondása szerint az, hogy ha már ennyit küzdöttek a döntőbe jutásért, akkor szeretnék megnyerni a kupát. Mindent meg fognak tenni a végső siker érdekében, és biztos abban, hogy szerdán nyerni fognak.

A Mór edzője, Németh Bálint szerint a játékosok fejben már Sóstón vannak. Ezt tapasztalja az edzések előtt és a tréningek alatt is. A szakember elmondta, régen nyert már kupát a móri csapat, így nincs rutinjuk a döntőzés kapcsán.

Ki-ki meccsre számít Németh Bálint, aki méltatta a bogárdi csapatot, amely szerinte a móriakhoz hasonlóan valóban játssza a futballt, így két jó csapat fog összecsapni a serlegért.

Ingyenes a belépés a mérkőzésre

A Fejér Vármegyei Kupa döntőjére ingyenes lesz a belépés. A szervezők ígérete szerint aki nem tud a helyszínre kilátogatni, az ide kattintva online tudja megtekinteni az összecsapást.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?