A Sárbogárd nyerte a Fejér Vármegyei Kupát!

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Büntetőpárbajjal dőlt el a kupa sorsa a Mór és a Sárbogárd között.

Székesfehérváron, a Sóstói Stadionban került megrendezésre a Fejér Vármegyei Kupa döntője. A fináléra sokan látogattak ki, a fő tribün szinte csordultig megtelt nézőkkel.

Rögtön a kezdő sípszó után intenzíven kezdtek a csapatok, több kemény ütközés is volt a mezőnyben. A 12. percben a móriak támadtak. Egy jobboldali bedobást követően átkerült a túloldalra, a laposan középre tett játékszert az üresen érkező Bezerédi Ádám pofozta a hálóba.

A félidő derekán a túloldalon is megzördült a háló. A jobb szélről középre adott labdát Mayer Dávid lőtte a bal felsőbe. Szép találat volt, ám a játékvezető érvénytelenítette. Az asszisztens kissé késve emelte zászlaját, így a bogárdiak azt hitték, hogy érvényes a gól.

Már a hangosbemondó is közölte: 1-1 az állás, ám lesállás miatt nem adták meg a találatot. A szünetig nagy helyzet nem adódott, 1-0-ás móri előnnyel vonultak szünetre a csapatok.

A szünet után változott a játék képe. Többet támadtak a bogárdiak, aminek meg is lett az eredménye. Előbb lőttek egy kapufát, majd egy szöglet után Reizinger Bence József emelkedett a legmagasabbra, és egy fejessel egyenlített.

A 78. percben már a Sárbogárdnál volt az előny. Egy újabb szöglet után kavarodás alakult ki a móri kapu előtt. A legszemfülesebb Gráczer Bence volt, aki a háló pofozta a labdát.

A bogárdiak már fél kézzel fogták a serleget, amikor jött az újabb csavar. Egy móri sarokrúgást követően Paulik Barnabás szelidítette meg a játékszert, tolt egyet rajta, majd 16 méterről a bal felsőbe lőtt.

Döntetlennel zárult a találkozó, és azonnal büntetőrúgások következtek. A móriak kapitánya, Végvári Ádám kihagyta az első büntetőt. A bogárdiak közül senki sem hibázott, ám a negyedik körben ismét védett Nyári Bence, így az ötödik körre már sor sem került.

A Fejér Vármegyei Kupát fordulatokban gazdag döntőt követően szétlövésekkel a Sárbogárd nyerte.

Fejér Vármegyei Kupa 7. forduló
2024. május 22. 17:00

Sárbogárd – Mór 2-2 (0-1), 11-esekkel: 4-3
Székesfehérvár, Székesfehérvári Sóstói Stadion
Vezette : Kupi Zoltán (Varga Patrik, Zámbó Csaba, Kerkuska Miklós)

Sárbogárd: Nyári Bence – Gráczer Bence, Tölgyesi Péter, Reizinger Bence József, Horváth Attila (Joó Gergő 46.), Mayer Dávid (Simon György Viktor 73.), Szalai Ádám, Horváth Ádám, Farkas Gábor, Bencze János (Kindl Zalán 87.), Vagyóczki Patrik. Vezetőedző: Pajor László
Mór: Zámbó Martin – Végvári Ádám, Loi Milán Krisztián, Bezerédi Ádám, Tetzl János Dávid, Kocsis Dominik Jenő (Paulik Barnabás), Tar Bálint, Varga Balázs (Hajdu Milán), Mészáros Barnabás, Lehota Viktor Máté, Szekeres Marcell (Sötét Dávid). Vezetőedző: Németh Bálint.

Gól: Reizinger Bence József (58.), Gráczer Bence (78.) illetve: Bezerédi Ádám (12.), Paulik Barnabás (89.)

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?