Hihetetlen bravúr: Kilencgólos meccsen maradt benn a Csákvár II!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Takács József csapata a kiesést jelentő helyről várta az utolsó fordulót, ahol a felsőházi Mór ellen szinte reménytelen helyzetből várta sorsát. A csákváriak mindent megtettek, jutalmuk nem maradt el.

A Csákvár II. jóval szerényebben teljesített a 2016/2017-es szezonban, mint megelőző években. Ki hitte volna még a bajnoki rajt előtt, hogy a kiesés ellen fog küzdeni a gárda, még a téli szünetben sem tűnt úgy, hogy a kék-sárgáknak ilyen komoly problémáik lesznek, ám mégis. A 15. helyről úgy várták a Mór II. elleni találkozót a kék-sárgák, hogy amennyiben győznek, akkor sem biztos, hogy meg tudják hosszabbítani másodosztályú tagságukat, sorsuk a VBK és a Csór kezében is volt.

A csákváriak azonban csak saját mérkőzésükre koncentrálva kihozták a lehetőségeikből a maximumot. Lázár már a 20. percben megszererzte a vezetést csapata számára, a csákvári támadó az első félidő során mesterhármasig jutott. Ebbe a parádés egyéni teljesítménybe csak Gulyás Gergő gólja “rondított” bele, így a szünetben 4-0 volt az állás.

Az ősszel remeklő, tavasszal rapszodikus teljesítményt nyújtó Mór a félidőben összekapta magát, amit Vachtler és Nagy M. gólja jelzett. A 67. percben azonban Barócsi köszönt be a hazaiak részéről, így eldőlni látszott a mérkőzés 5-2-es állásnál. A végén azonban még volt miért izgulnia a publikumnak, hiszen Nagy újabb két góllal szintén mesterhármasig jutott, a 89. percben 5-4 volt az eredmény. Az egyenlítésre már nem jutott ideje a vendégeknek, így hősies csatában nyert a Csákvár II.

A Csákvár II. kiharcolta a bennmaradást a Megye II-ben - fotó: bbse.hu
A Csákvár II. kiharcolta a bennmaradást a Megye II-ben – fotó: bbse.hu

Mivel eközben bár a Csór nyert, a Videoton Baráti Kör drámai mérkőzésen kikapott Pázmándon, így a Csákvár II. odaért a 14. helyre, és jövőre is a Megye II-ben indulhat.

Csákvár II. – Mór II. 5-4 (4-0)
Csákvár, vezette: Kerkuska Miklós.

Csákvár II: Tóth Z. – Hári, Mézner, Krausz (Valentics M.), Gulyás Gá. (Szabácsik), Barócsi (Turány), Gulyás Ge. (Fehér), Imrefy, Bélik B., Gulyás J. (Bélik M.), Lázár. Edző: Takács József.
Mór II: Walczer (Diós) – Vincze, Hárer, Vachtler, Nagy M., Tetzli J., Nyevrikel Gábor (Schábel), Varga L., Koller (Bernáth), Dreska, Bihari (Nyevrikel Gergely).

Gól: Lázár (20., 38., 40.), Gulyás Gergely (28.), Barócsi (67.), ill. Nagy Martin (49., 87., 89.), Vachtler (47.)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM