Hangulatos mérkőzésen nyert a Kápolnásnyék a VBK ellen!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nem hétköznapi szurkolótáborát maximálisan kiszolgálva győzte le a Videoton Baráti Kör együttesét a KVSE. A hazaiak büntetőt hibáztak, de így is magabiztosan tartották otthon a pontokat.

Menus Tamás, a KVSE vezetőedzője így számolt be a mérkőzésről:
“A hétvégén megrendezésre került KVSE – Videoton Baráti Kör találkozó egy napra esett a Szent Mihály napi ünnepséggel, ahol a község apraja-nagyja a főtéren vett részt az ilyenkor szokásos vigasságokon. Szerencsére a futballt szerető helyi és környékbeli szurkolók szakítottak időt kedvenc csapatuk biztatására.

Sőt, egy 20-25 főből álló baráti társaság megye másodosztályban ritkán látható és hallható szurkolást mutattak be. Többen Magyar zászlóval a nyakukban, nemzeti színű arcfestéssel érkeztek. A kezdő sípszó előtt elénekelték a nemzeti himnuszt és az első perctől kezdve, a lefújás pillanatáig változatos énekekkel biztatták a helyi csapatot, kiváltva ezzel a játékosok, hazai és vendég szurkolók elismerését is. Ebben a fergeteges hangulatban feszült egymásnak a két csapat.

A kezdő sípszó elhangzása után igazi nyílt sisakos játékot mutatott be mindkét csapat. A Vidi BK próbált bátor támadófocit játszani, hiszen nagyon hosszú ideje tartó nyeretlenségi sorozat volt mögöttük. Az első fél órában inkább a mezőnyben folyt nagy csata, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. Fél óra után viszont a nyéki csapat átvette az irányítást. A 37. percben meg is tört a jég. Varga J. parádés jobb oldali beadása a középen teljesen üresen hagyott Ribi Csabit találta meg, aki öt méterről szép gólt fejelt. A második félidőben a hazaiak nekiestek a vendégeknek, hogy minél előbb eldöntsék a mérkőzést. Az 52. percben Peszeki szabadrúgására Molnár G. startolt rá, viszont egy vendég védő a mezénél fogva lerántotta, büntető! A labda mögé Konczi D. állt, lövését viszont Viniczai Ádám bravúrral hárította. Az 57. percben Molnár G. tört be a 16-oson belülre, majd lövése utat talált a rövid sarokba.

Ezután a VBK mindent egy lapra feltéve rohamozott, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a 82. percben Czimmerman T. szépített. A 87. percben viszont eldőlt a mérkőzés, Varga J. ugratta ki Konczit aki a kapus mellett higgadtan lőtt a kapu jobb oldalába, beállítva ezzel a 3-1-es végeredményt. A KVSE csapata ez úton is szeretné megköszönni a szurkolók elképesztő biztatását.”

Zimmermann Tamás, a VBKE vezetőedzője így nyilatkozott:
“A szombati játékunk már egészen összeszedett volt, agresszivitásban és koncentrációban is felülmúltuk a korábbi önmagunkat. Az ellenfél egy jobb képességű csapat volt, nálunk viszont becsúszott egy-egy hiba a védekezésben, és szerencsénk sem volt. De erre a teljesítményre már lehet alapozni. A következő mérkőzésre, majd Pákozdra úgy megyünk, hogy elhozzuk végre az első 3 pontunkat.”

Kápolnásnyék – Videoton Baráti Kör 3-1 (1-0)
Kápolnásnyék, vezette: Somogyvári Attila

Kápolnásnyék: Mészáros D. – Silhány F., Peszeki, Nagy Z., Mészáros M. – Peng, Kovács M., Varga J., Molnár G. (Tombor) – Konczi, Ribi. Vezetőedző: Menus Tamás
Videoton Baráti Kör: Viniczai – Juhász G., Nagy V. (Szabó F.), Barna Máté, Juhász L. – Nagy K., Zimmerman, Sasvári (Jankovics), Géri (Guti G.) – Balogh Á. (Pál M.), Tornyai P. Vezetőedző: Zimmerman Tamás

Gól: Ribi (37′), Molnár G. (57′), Konczi (87′) illetve: Zimmerman (82′)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM