A 91. percben dőlt el a Bakonycsernye és a Fehérvárcsurgó rangadója!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Drámai mérkőzést játszott egymással az Osz-Car csoport élmezőnyébe tartozó Bakonycsernye és a Fehérvárcsurgó. Az Iszkaszentgyörgyön megrendezett találkozón a hosszabbításban alakult ki a végeredmény.

A Bakonycsernye tudósítója így fogalmazott:
“Újabb fordulón vagyunk túl a megyei labdarúgó bajnokságokban. A felnőttek Fehérvárcsurgó ellen, Iszkaszentgyörgyön léptek pályára. Fehérvárcsurgón még nincs kész a futballpálya, azaz már csak az öltöző megépítése van hátra. Az illetékesek elmondása szerint kiváló minőségű lett a pálya, remélik az is marad sokáig.

A tartalékosan felálló – 5 hiányzó – csapatunk most lelkesedésből, küzdeni akarásból vizsgázott jelesre. Egy változatos mérkőzésen az első félidőben mi szereztük meg a vezetést Varga Aurél révén, amit még a szünet előtt kiegyenlített az ellenfél.

Fordulás után a kapuk felváltva voltak veszélyben, de gól csak a 91. percben született, szerencsére azt mi szereztük. Egy gyors kontratámadás végén Fojtyik Máté iramodott meg a szélen, beadását Varga Aurél megcsúsztatta. A labda Kadlecsik Tibor elé került, aki a kapuba emelt. Hatalmas volt az öröm!

Ezzel a győzelemmel maradtunk a 2. helyen, de óriási a tömörülés az élbolyban. Az 1. és 3. hely között ugyan úgy két pont a különbség, mint a 4. és 10. helyezett között.”

Fehérvárcsurgó – Bakonycsernye 1-2 (1-1)
Iszkaszentgyörgy, vezette: Kalauz László

Fehérvárcsurgó: Szabó Németi – Egyed, Herczeg, Baksa, Veres – Kindl, Boros B. (Lascsik), Pálfi M. (Varga L.), Répási – Zs. Nagy, Czvikli (Andocsi). Vezetőedző: Mesics János
Bakonycsernye: Spandler M. – Fojtyik, Schneider, Ódor, Mészáros B. – Flórián (Boros B.), Csapcsár, Kadlecsik, Varga A.- Molnár Á. (Sulák), Monostori.

Gól: Egyed (39′), illetve_ Varga A. (28′), Kadlecsik (90′)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM