Győzött a Csákvár II. csapata Kápolnásnyéken

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Bár mezőnyfölényben játszott a mérkőzés nagy részében a Kápolnásnyék, mégis a csákváriak szerezték meg a három pontot.

Menus Tamás, a Kápolnásnyék vezetőedzője a következőképpen tudósított a mérkőzésről:
“Csípős, hideg időben került sor a Kápolnásnyék – Csákvár II. rangadóra. A vendégek győzelem esetén életben tartanák a dobogós álmaikat, a hazaiak pedig győzelem esetén pontszámban utolérnék a Fehérvárcsurgó csapatát.

Mindkét csapat nagy energiákkal kezdte a mérkőzést és próbált a másik fölé kerekedni. A csákváriak zárt védekezést választottak és gyors kontrákkal próbáltak zavart okozni a hazaiak védelmében. A nyéki csapat birtokolta többet a labdát, rendre eljutottak a vendég tizenhatosig, ott viszont probléma volt a koncentrációval, így a legnagyobb helyzetek is kimaradtak. Az első félidő közepén Peszeki veszítette el a labdát a kapu közelében, majd két gyors passz után a labda Tóth Sz. elé került, akinek megpattanó lövése a kapu jobb oldalában kötött ki, 0-1. Néhány perc múlva újabb eladott labda a kapu előtt, megint érkezik Tóth Sz. és máris 0-2. A 45. percben Nagy Z.-t döngölik a földbe a vendég védők, a megítélt szabadrúgást Varga J. tekeri a kapu bal oldalába.

A második félidő ugyanott folytatódott ahol az első befejeződött, KVSE dominancia, csákvári gól. Az 55. percben vendég szögletrúgás után a rövidre érkező Barócsi az elmélázó védők között a kapuba belsőzi a labdát, 1-3.

A folytatásban a hazaiak szívvel lélekkel ment előre, de a legnagyobb helyzeteket is képesek voltak kihagyni, így nem először a bajnokságban pont nélkül maradtak egy olyan mérkőzésen, ahol többet érdemeltek volna.

Jók: Gerhát, Varga illetve Gulyás, Tóth Sz.”

Kápolnásnyék – Csákvár II. 1-3 (1-2)
Kápolnásnyék, vezette: Zsélyi Csaba (Szatmári István, Berényi Ádám)

Kápolnásnyék: Mocsári – Gerhát, Fényes, Peszeki, Bánoczki – Silhány, Varga J., Kovács M. (Höltzl), Peng (Molnár G.) – Ribi, Nagy Z. (Csanádi). Vezetőedző: Menus Tamás.
Csákvár II.: Molnár B. (Tóth Z.) – Szabó S., Hári, Gulyás Gábor, Sebestyén (Kalocsa), Imrefy, Gulyás G., Loncsár, Barócsi (Váli), Tóth Sz. (Fehér I.), Krausz (Mézner). Vezetőedző: Takács József.

Gól: Varga J. (45′) illetve: Tóth Sz. (7′, 41′), Barócsi (50′)
Sárga lap: 1-2

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM