Gólparádé Cecén: Nyolc gólos meccset játszott a hazai csapat a Kulccsal

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Cecén már az első percben megzörrent a háló a hétvégi bajnokin. A vendég kulcsiak hamarosan egyenlítettek, végül igazi gólfesztivál kerekedett a találkozóból.

A Cece tudósítója így fogalmazott:
“A mai meccsen győzelmet engedett ki a kezéből a csapatunk. A 2. percben Budai Gabi a félpályától cselezte ki az egész védelmet, és emelt a kapuba. Azonban 2 perc múlva egy átlövésből Balla Dávid egyenlített. Ismét 2 perc telt el, és egy szöglet után Bognár Zsolt fejelt a kapuba. A 6. percben az eredmény 2-1 volt – nem semmi kezdés! Ezután Tóth István vitte el a labdát a jobb szélen, és hatalmas gólt rúgott a léc alá. Élvezetes hajtós meccs volt ezután is, de azért néhány hiba becsúszott, mert mindkét csapat rúghatott volna gólt, akkora helyzetek maradtak ki.

A második félidőben többet támadott az ellenfél, és két eladott labdát értékesített is, Balla Dávid és Pasqualini iratkozott fel a gólszerzők listájára, 3-3. Ezután egy baloldali beadást megcsúsztattak a kapu előtt, és Tóth Pityu gyönyörűen fejelt a léc alá, 4-3. A vége előtt ismét egy védelmi hiba történt, és öngólt vétettünk.

Nincs szerencsénk ezen az őszön, 4 gólból 3-at mi adtunk az ellenfélnek. Az 1 pont meglett, bár győzhettünk volna, hiszen háromszor is vezettünk.”

Cece – Kulcs 4-4 (3-1)
Cece, vezette: Nagy II László

Cece: Kovács A. – Bögyös Á., Bognár Zs., Bognár T. (Kovács Z.), Lakatos, Sebestyén, Szabó A., Budai, Csizmadia K., Barabás (Bögyös R.), Tóth I. Vezetőedző: Menyhárt Tamás
Kulcs: Puskás – Pulai, Erdélyi, Völcsei, Jakubek, Cserkuti, Ócsai, Pasqúalini (Bíró), Simon N., Nagy G. (Posch), Balla D.

Gól: Budai (1′), Bognár Zs. (6′), Tóth I. (30′, 76′), illetve: Balla D. (4′, 64′), Pasqúalini (55′), Csizmadia K. (öngól, 83′)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM