A BL-ben játszott a Csór játékosa!

Fejér megye, Fejér Megye III, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Právics Krisztián, a Csór minden hájjal megkent támadója a legrangosabb európai kupasorozatban mérettette meg magát, a Bajnokok Ligájában!

A kispályás csapatok számára először rendezték meg a Bajnokok Ligáját. A torna maribori döntőjére Právics Krisztián csapata, a Mé-Szi Frucht Kft is kvalifikálta magát. Két további magyar együttes is eljutott Szlovéniába, a Szigetszentmiklós BE4PRO és az Aramis SE Mad-Dogs.

pravics160928
A Csór játékosa, Právics Krisztián (sárgában) a Bajnokok Ligájában szerepelt

A fináléban 27 ország képviseltette magát 68 együttessel. Érdekesség, hogy a torna során az a Balaskó Iván védte a Mé-Szi Frucht kapuját, aki nemrég még Baracson rúgta a bőrt. Az első játéknapon Právicsék kikaptak egy cseh csapattól, ám egy bosnyák gárdát sikerrel legyőztek.

A torna második napján egy győzelemre volt szüksége a Mé-Szi alakulatnak a továbbjutáshoz, ez össze is jött a főként dunaújvárosiakból álló együttesnek. Ezt követően azonban véget ért a torna Balaskóék számára, egy bosnyák csapattól szenvedtek vereséget, az Ecos Vitez-től.

14355513_749639868507331_2519710175759798805_n
Právicsék továbbjutottak csoportjukból a BL-ben

A kupát végül a magyar Aramis SE Mad Dogs nyerte büntetőkkel, ami azt jelenti, hogy a budaörsi gárda emelhette először a magasba a kispályás Bajnokok Ligája trófeát!

maddogs
Magyar csapat, az Aramis SE Mad Dogs nyerte a Bajnokok Ligáját!

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM