Fejér Vármegyei Kupa: Az elődöntőbe jutás a tét szerdán

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vajon ebben a fordulóban is lesz vaskos meglepetés?

A nagy favoritok közül a MÁV Előre Főnix csapata már búcsúzott, de nincs már versenyben a Kápolnásnyék és a Tordas csapata sem. A kupában gyakoribbak a meglepetések, nem kizárt, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is odaérjen egy vármegye kettes csapat a döntőbe.

Nagy kérdés, hogy mire megy a másodosztályban sziporkázó csernyei együttes a vármegye egyes élcsapat, a Sárbogárd ellen.

Az viszont biztos, hogy a Pátka és a Baracs közül legalább az egyikük továbbjut, lévén, hogy a felek egymással fognak megmérkőzni. Ez egyfajta erőmérő is lehet a vármegye kettes északi és déli csoport között is, hiszen a két csapat hasonlóan áll a maga csoportjában.

A többi két találkozón egyaránt vármegye egyes csapatok néznek farkasszemet egymással. A Mór és a Bodajk párharcából alighanem a móriak fognak továbblépni.

Az Ercsi és a Sárosd meccsén már kevésbé egyértelmű, hogy melyik együttes jut majd tovább. Papíron az Ercsi az esélyesebb, ám ősszel a zöld-fehérek a saját otthonukban kikaptak a sárosdiaktól, így ez a találkozó egyáltalán nem lefutott.

A kupa megnyerése minden bizonnyal már önmagában is jó motiváció a játékosok számára, arról nem is beszélve, hogy a tervek szerint a döntőt idén is a székesfehérvári Sóstói Stadionban fogják lebonyolítani.

Fejér Vármegyei Kupa, 5. forduló / negyeddöntő

2024. 04. 24. 17:00
Bakonycsernye – Sárbogárd
Pátka – Baracs
Mór – Bodajk
Ercsi – Sárosd

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?