A hétvége zakója: 42-0-ra kapott ki a Fejér vármegyei felnőtt csapat

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Negyed órányi játék után kiállították a kapusukat, majd összeomlott az együttes.

Az NB II Nyugati csoportjának 21. fordulójában a Kriston SE-Martonvásár a PMFC csapatát fogadta. A pécsiek elképesztő verést mértek a martonvásáriakra.

Bódis Lili neve mellett öt perccel a kezdőrúgást követően már két gól szerepelt. A 8. percben Égi Barbara is betalált, majd vétettek egy öngólt is a martoniak. Ezt követően ismét Bódis Lili köszönt be.

A 15. percben a Fejér vármegyei csapat hálóőrést kiállították, ami végérvényesen megpecsételte a találkozó alakulását. Volt, hog egy percen belül kétszer is kapitulált ezt követően a martonvásári női csapat.

A 19-es számban futballozó pécsi támadó, Égi Barbara egymaga 17 találatig jutott. Bódis Lili 8 gólt ért el, Farkas Jázmin ötször, Spiel Alexa négyszer, Bolboaca Karina Klaudia pedig háromszor zörgette meg a hálót.

A találkozót végül 42-0-ra nyerte a pécsi együttes. A PMFC közösségi oldalán közzétett bejegyzés alatt felvetették, hogy a ‘80-as években lefújták a meccset, ha 10-12 gólos különbség volt a csapatok között. Ilyen szabály jelenleg nincs érvényben, így a játékvezetőnek ennek okán nem volt módja berekeszteni a mérkőzést.

Női NB II, Nyugati-csoport, 21. forduló
Kriston SE-Martonvásár – PMFC 0-42 (0-23)

Gólszerzők: Égi (17), Farkas (5), Bódis (8), Spiel (4), Balogh, Kőmíves, Bolboaca (3), Nyéki, Sallai, Csepela (öngól)

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?