Cecei balhé: Az a csapat a vétlen, amelyiknek először állították ki a játékosát?

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Életszerű ez?

A labdarúgó mérkőzéseken, különösen a szomszédvár rangadókon sokszor pattanásig feszülnek az idegek. Nincs ez másként a legmagasabb szinteken és a vármegyei rangadókon sem.

Mint ismert, a 2024. március 24-én 15:00-ra kiírt Cece-Vajta mérkőzés annak rendje s módja szerint elkezdődött, ám a felek nem játszották le a 90 percet. A találkozó ugyanis 2-0-ás vezetésnél a második félidő derekán félbeszakadt.

Kronológiai sorrendben a következők történtek: ütés miatt a ceceiek kapusát, Kimiti Zoltánt kiállították a 66. percben. Minden más csak ez után történt. Hogy pontosan mi, azt ebben a cikkben korábban kifejtettük.

Mindezek fényében nehéz volna azt mondani, hogy a cecei csapat a vétlen fél. Eleve ugyebár két cecei játékost állítottak ki, és csak egy vajtait.

Ennek ellenére a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Vármegyei Igazgatósága furcsa döntést hozott még furcsább szövegezéssel. “A Versenybizottság a mérkőzés 3 pontját, 3:0 gólkülönbséggel a vétlen Cece csapata javára rendeli el jóváírni” – áll a 12/2024. (03.26.) sz. Vármegyei Hivatalos Értesítőben.

Ismerjük az ide vonatkozó mondást:

”Az úgy kezdődött, hogy visszaütött…”

Az ügyben 2024. április 2-án kedden 16:00-kor fegyelmi tárgyalást tartanak. Erre behíták a Vajta csapatvezetőjét, elnökét, a mérkőzés játékvezetőjét és a találkozó főrendezőjét is. A Cece csapatvezetőjét és elnökét nem hívták be.

A kiállított játékosok, azaz Csajági József (Vajta) Kimiti Zoltán és Kimiti László (Cece) játékjoga fel van függesztve. A Vajta SE soron következő hazai mérkőzésére, a hétvégén esedékes Vajta-Dég találkozóra szövetségi ellenőrt rendelnek ki az egyesület költségére. A Cece semmilyen büntetésben nem részesült.

A zöldasztalnál megszerzett három ponttal a ceceiek hat mérkőzés óta tartó nyeretlenségi szériája ért véget. Nagy kérdés, hogy mikor szerzi meg első tavaszi győzelmét önerőből, a pályán a Cece, hiszen a hétvégén Kőszárhegyen nem lesz egyszerű dolga az alsóházi csapatnak.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?