Bicskei TC: Elköszönt Raffai Rudolf és a gólvágó – korábbi játékos lett az edző!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hatalmas változások történtek a Bicskei TC háza táján. Bár a klub hajszál híján maradt csak le a bajnoki címről, a szakmai stáb és a játékoskeret is alaposan megváltozik.

Bicske blogján a következő összefoglaló jelent meg:
“Alig ért véget az ezüstesőt hozó rekordév ünneplése a Bicskei Torna Clubnál, máris megkezdték az új keret és stáb kialakítását a 2017-2018-as bajnoki idényre. Az Elnökség ugyan hosszabbítást ajánlott Raffai Rudolf vezető edzőnek, azonban a sikeredző és az egyesület végül nem tudott megegyezni a folytatásról, így békében elváltak útjaik. A grémium köszönetét fejezi ki a korábbi mesternek azért, hogy biztos kieső csapatból másfél év alatt bajnokesélyes, látványos és gólgazdag focit játszót gárdát varázsolt Bicskén. Helyére 2017. július 1-i hatállyal játékos-edzőként Móri Tamást nevezték ki a szakmai munka irányítására.

Móri Tamás, a Bicske csapatkapitánya lesz a vezetőedző a 2017/2018-as évadban
Móri Tamás, a Bicske csapatkapitánya lesz a vezetőedző a 2017/2018-as évadban – fotó: 2060.blog.hu

Szintén váltottak az utánpótlásban. Nyigri Richárd utánpótlás-szakágvezető helyére 2017. június 15-től a felnőtt csapatban játszó Szilágyi László érkezik. Feladata az U7-től U19-ig terjedő korosztályok stabilizálása, az igazolt játékosok számának és a szakmai munka hatékonyságának növelése illetve a csapatok, edzők közötti együttműködés és kommunikáció javítása.

Köszönet illeti Richárdot is, különösen a 2015 őszén végzett tűzoltómunkáért, amikor néhány önkéntes “klubmunkással” együtt tartotta életben a felnőtt csapatot a klub akkori sanyarú helyzetében – megteremtve egyáltalán annak lehetőségét, hogy most a feljutásról álmodozhassunk. Megtalálva a hangot a fiatalok nagy részével idén a 7-ik helyre kormányozta az U19-es csapat hajóját.

Távozásával hamarosan az ificsapat élére is új edzőt szerződtetnek. Szilágyi László egyben az U9-es csapat edzője is lesz, átvéve a stafétabotot a visszavonulását bejelentő, hosszú ideig a klubért tevékenykedő Ágoston Lászlótól.

Az U16-os csapat élén egy szezont eltöltő Jankovics Lászlóval sem hosszabbít szerződést a BTC, utódja hamarosan kinevezésre kerül.

A játékoskeretből – tavasz közepén elbúcsúzó Bognár György után – biztosan távozik a gólkirály Varga Zoltán (Ausztriába szerződött), Budovinszky Krisztián, Szarvas Péter, Deák Richárd, Rados Gergő és Pásztor László is. A klub minőségi, a feljutást játékukkal elősegítő labdarúgókkal tárgyal, akiknek átigazolását hamarosan bejelentik.

Sok sikert az újaknak, további sikereket a búcsúzóknak!”

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM